background
Banshee seizoen 3

Banshee seizoen 3

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Misdaad | 2015 | 60 min |    | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Seizoenspremiere. Lucas, Brock en Siobhan wreken zich op een van de skinheads die verantwoordelijk was voor de dood van Emmet. Carrie, die nu opdient in een plaatselijk restaurantje, staat voor nieuwe uitdagingen nadat ze haar verleden aan Gordon en Deva heeft opgebiecht. Na de dood van Alex Longshadow doemt aan de horizon een nieuwe dreiging op voor Lucas, Proctor en Rebecca: Chayton Littlestone, vastbesloten om zijn Kinaho-stamgenoten op te hitsen tegen hun vijanden. Terwijl Lucas de moord op vier mariniers onderzoekt, komt hem het idee aangewaaid voor een potentieel erg lucratieve, maar ook zeer riskante overval. Hij probeert Job te overhalen om Sugar en hemzelf te helpen bij de uitvoering ervan.
Terwijl Lucas en Carrie de tunnels onder Camp Genoa inspecteren, komt het tot een territoriaal dispuut tussen Proctor en Rebecca en twee rivaliserende drugdealers. Bovendien worden ze later nog eens bedreigd door enkele van Chaytons trawanten. Lucas en de nieuwe hulpsheriff Billy Raven brengen een bezoekje aan een bepaald ongastvrije Kinaho-bar. Carrie probeert haar relatie met Kolonel Douglas Stowe af te breken. Heeft hij een te fraai beeld opgehangen van de hoeveelheid cash in Camp Genoa? Gordon belandt in de goot en besluit zijn leven over een andere boeg te gooien.
Wanneer hij gearresteerd wordt door FBI-agent Robert Phillips, dreigt Lucas' geheim aan het licht te komen. Maar plots zijn beide mannen overgeleverd aan de gratie van Raymond Brantley, een maffiabaas met grootse en dodelijke mobiele plannen. Tegen Chaytons bevelen in, orkestreert Tommy Littlestone in een plaatselijke herenclub een tweede aanval tegen Proctor. Nola Longshadow, die op wraak zint, houdt zich in Proctors landhuis met Burton bezig.
Siobhan staat voor een dilemma: moet ze Lucas' ware identiteit onthullen of zijn geheim bewaren? Brock is ziedend wanneer hij verneemt dat zijn ex, Emily, als zorgverlener voor Proctors moeder werkt. Rebecca maakt indruk op Burton, tot grote woede van Chayton. Job en Sugar voeren levensbelangrijk verkenningswerk uit. Carrie neemt haar ontslag en begint aan een plezierritje. Gordon herziet zijn mening in verband met Proctors voorstel om het op een akkoordje te gooien. Chayton maakt zijn leger paraat voor de aanval.
De hel breekt los wanneer Chayton en een legertje Redbones Banshee binnenvallen om zich te wreken op Raven, de Kinaho die deputy werd en de dood van Tommy veroorzaakte. Proctor, die vastzit in de Cadi met Lucas en zijn deputy's, raakt gefrustreerd omdat hij niet kan zorgen voor zijn zieke moeder thuis. Terwijl de aanval een koortsacthige climax bereikt, probeert Bunker aan Medding te bewijzen dat hij een ander mens geworden is.
Omdat de FBI een aanval plant op het Redbone-kamp in de wildernis, hebben ze Lucas buitenspel gezet als zogenaamd "observator". Maar hij besluit het recht in eigen handen te nemen in zijn jacht op Chayton. Rebecca, die het Proctor nog altijd kwalijk neemt dat hij haar aanpak van de Black Beards verworpen heeft, krijgt een nieuwe klap te verwerken wanneer ze verneemt dat er iets bloeit tussen haar oom en Emily, Brocks' ex en Leahs verzorgster. Deva voelt zich aangetrokken tot een knappe vreemdeling, Charlie Knowles.
Ondanks de bedenkingen van Job brengen Lucas en zijn team de gedurfde roof in Camp Genoa tot een goed einde. Lucas en Chayton worstelen allebei met de gevolgen van hun recente, dodelijke confrontatie. Gordon en Carrie stellen een wapenstilstand voor om een ongewone interventie met Deva mogelijk te maken. Buiten het medeweten van haar oom reist Rebecca naar Philly om er een deal op punt te stellen met een van Proctors misnoegde klanten.
Op zoek naar Chayton, trekken Lucas en Brock naar Louisiana en de beruchte Underground vechtclub. Stowe puzzelt de details van de overval op Camp Genoa in elkaar en denkt te weten wie de daders zijn. Burtons kwelling ontpopt zich tot vastberadenheid. Sugar wil een oude boksrekening vereffenen. Rebecca's initiatieven brengen Proctor en Emily in gevaar.
Lucas haalt herinneringen op aan zijn vriendschap met Job en overpeinst ook zijn toekomst, gesteld dat die er nog komt. Proctor en Emily betalen het gelag voor het roekeloze gedrag van Rebecca. Carrie en Gordon proberen de scherven van hun gebroken relatie te lijmen. Stowe en Leo halen een grote vis binnen. Bunker krijgt weer voeling met zijn verleden als skinhead. Deva krijgt een lesje rond misdaad en boete.
Seizoensfinale. Terwijl Lucas herinneringen ophaalt aan een geheim hoofdstuk uit zijn verleden, krijgt Job een speciale behandeling van een fan van zijn werk. Hij beticht Carrie ervan dat ze de dekmantel van de groep heeft prijsgegeven. Lucas, die onverwachte bijstand krijgt van Gordon, maakt zich op om naar Genoa terug te keren om een ultieme onderhandelingspoging met Stowe te ondernemen. Bunker neemt zich plechtig voor om de Broederschap op te doeken, maar zijn broer Calvin is niet van plan om de aftocht te blazen. Proctor trekt samen met Rebecca en een nieuwe bondgenoot naar Philly om een rekening te vereffenen met Frazier en de Black Beards. Na een bloedige ontknoping in Banshee krijgt Brock eindelijk wat hij verlangde.
Banshee seizoen 3

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.