background
Piet Piraat seizoen 1

Piet Piraat seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

30 afleveringen | Kids, | 2004 | 20 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Steven Stil loopt huilend rond op de Scheve Schuit. Piet Piraat en Stien denken dat er iets is misgelopen tussen Steven en Berend. Waarom zouden de twee piratenvrienden ruzie hebben? Sten en Piet proberen uit te vissen wat het probleem is…
Steven heeft een mooie aap geschilderd op een grote houten plank. Alleen de kop van de aap wil maar niet goed lukken... Steven kan niets beter verzinnen dan de kop dan maar gewoon weg te zagen.
Vandaag heeft Stien Struis het druk, druk, druk. Ze is de vloer van de Scheve Schuit aan het schrobben met water en heel veel zeep… Maar deze zeep is wel erg bijzonder!
Berend Brokkenpap leest samen met Steven een spannend boek 'De geheimen van de zee'. De twee vrienden laten zich door het boek inspireren en willen zich eens flink laten verwennen door Piet en Stien!
Steven heeft geschilderd en hangt van kop tot teen onder de verf. Hoog tijd voor een bad dus, maar daar heeft Steven blijkbeer niet veel zin in…
Piet Piraat heeft een leuk spelletje verzonnen. Het is heel gemakkelijk: de piraten moeten geblinddoekt met een knuppel een glazen fles omver slaan. Maar is dat niet een beetje gevaarlijk, kapitein?
Piet Piraat leest een spannend verhaal uit zijn boek voor aan zijn medepiraten. Het verhaal gaat over de grote zeeduivel en is ongetwijfeld het allerspannendste dat de stoere piraten ooit gehoord hebben…
Berend vindt in zijn voorraadkamer twee paar bokshandschoenen. Berend is ervan overtuigd dat hij een ware boksheld kan zijn en daagt de andere piraten uit voor een wedstrijdje boksen! Als dat maar goed komt…
Piet Piraat heeft vandaag een verrassing voor Steven Stil. Een cadeautje dat zijn leven wel eens voorgoed zou kunnen veranderen… Wat zou dat nu kunnen zijn? Een schat? Een zwaard? Of misschien wel een trompet?
De piratenvrienden hebben ruzie over het avondeten. Berend wil namelijk een lekker visje vangen en bakken. De andere piraten hebben helemaal geen zin in vis. Zij willen pannenkoeken!
In de kombuis is Berend druk in de weer met wortelen kuisen. Voor hem ligt een reuze berg wortels voor de lekkere wortelsoep die hij gaat maken. Maar de piraten willen nu al wortels om op te knabbelen... Dan is Berend het kotsbeu!
Piet Piraat is samen met zijn piraten onderweg met de Scheve Schuit. Tijdens hun merken ze plots een mandje op in het water. Misschien zit er wel een schat in verstopt? Ze besluiten het mandje aan boord te brengen…
De piraten zitten gezellig aan tafel praten. Even later ontstaat er een discussie. Wie is de beste visser van de Scheve Schuit? Piet besluit om een wedstrijd te houden tussen Berend en Stien. Wie kan het meeste vis vangen in één uur tijd?
Stien heeft van Piraat Sterk een mooi hartje gekregen. Het is duidelijk dat onze stoere piratenvrouw verliefd is... Het sieraad komt helaas in de verkeerde handen terecht! Steven Stil gaat de zee in om het rode hartje te zoeken.
Het is etenstijd aan boord van de Scheve Schuit. Berend schept de borden vol en eet met veel smaak van zijn heerlijke brokkenpap. Maar hij is wel de enige die gulzig van de pap eet. Hebben de anderen geen honger misschien of zijn ze ziek?
Er is een brief aangekomen op de Scheve Schuit. Piet Piraat wordt uitgenodigd om op een ander schip als kapitein te gaan werken. Dit zien de anderen helemaal niet zitten… Wat moeten ze doen om hun lieve, trouwe kapitein niet te verliezen?
De praten zitten samen aan het middagmaal. Plots komt Stien trots binnengestormd om hen iets te laten zien. Zij heeft een mooie, diamanten ring gekregen van haar groottante! Maar is die ring wel veilig op het schip?
Berend Brokkenpap heeft vandaag een zalfje gekocht tegen de blauwe plekken, maar volgens zijn vrienden hebben ze op het schip bijna nooit blauwe plekken... Berend besluit dan maar om zelf voor wat blauwe plekken te zorgen!
Steven vindt een klavertje vier! Nu is het vast zijn geluksdag! Piet is ook wel geïnteresseerd in het geluksbrengertje en Steven is zo lief om het hem cadeau te geven. Zal het klavertje vier Piet Piraat ook veel geluk brengen?
Piet heeft een leuke verrassing voor zijn vrienden. Hij heeft een trampoline meegebracht. Iedereen staat te popelen om de trampoline uit te proberen! Maar dan loopt het mis… Steven springt te hoog en stoot met zijn hoofd tegen het plafond.

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.