background
Galaxy Park

Galaxy Park

Inbegrepen bij Movies & Series

17 afleveringen | ---, Kids | 2014 | 37 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018

Het park wordt geteisterd door insecten. Een mysterieuze schim blijkt de oorzaak van dit probleem. Het lijkt dan toch geen probleemloze zomer te worden voor het team van Galaxy Park. En dan weet nog niemand over de plannen van de Antras…
Het Galaxy-team probeert uit te vissen wie er verantwoordelijk is voor het gemene artikel op het internet. Net wanneer ze denken dat het probleem van de baan is, slaagt de dader opnieuw toe. En Stefs hoofdpijn wordt intussen steeds erger.
De saboteur laat een spoor achter, een speciale nachtbril. Misschien kan dit Femke en Stef wel helpen om hem te vinden? Ze nemen het zekere voor het onzekere en installeren verborgen camera's in de hoop snel antwoorden te vinden.
Na het incident met Paula heeft iedereen echt genoeg van de vuile streken van de onbekende saboteur. Ze schakelen de hulp in van de webbeheerder van de sterrenwebsite om de saboteur te lokaliseren. Eindelijk komt de waarheid aan het licht…
Os heeft harde bewijzen gevonden tegen Yarik. Yarik trekt zich er niet veel van aan. Hij is namelijk bezig met een nieuwe missie: het opsporen van de Antras. Ook Diederik kan de aliens niet loslaten en besluit om hem te helpen.
Diederik gaat vlijtig verder met zijn onderzoek naar Miranda. De anderen besluiten om een nieuw feest te organiseren. Ze richten al hun hoop voor leuke ideeën op Mellanie, maar zij is er de laatste tijd niet helemaal bij met haar hoofd.
Paula ontdekt dat Kat een pruik draagt. Ze vindt het verdacht. Femke kan het verhaal maar moeilijk geloven. Paula wil haar gelijk bewijzen en gaat op onderzoek. Freddy is boos als hij ontdekt dat Paula en Didi zijn gasten alweer bespieden.
Het is duidelijk dat Kat en Flinn niet te vertrouwen zijn. Iedereen is dan ook op zijn hoede voor het koppel. Ondertussen beseffen de jongeren dat de capsules een bedreiging vormen en ze gaan op zoek naar meer exemplaren in het park.
Via telepathie slaagt Stef erin om de overhandiging van de capsules net op tijd tegen te gaan. Exo-6 verklaart de gruwelijke plannen van de Antra. Flinn en Kat lopen helaas nog steeds op vrije voeten en gaan vol overtuiging op hun doel af!
Op aarde begint de afwezigheid van Stef stilaan op te vallen bij Freddy. De Antras willen weten waar hun capsules zijn en brengen Stef tot bij de gedachtenscan. Na een mislukte ontsnappingspoging kan Stef geen kant meer op.
De aardbeving is sterk en Freddy beslist het park te evacueren. Enkele teamleden zijn echter nergens te bespeuren en Freddy maakt zich zorgen, hij weigert het park te verlaten zonder hen! Intussen zetten Didi en Femke hun zoektocht verder.
Stef is opgelucht zijn vrienden te zien, maar veel tijd om te bekomen hebben ze niet. Zij moeten Exo-6 én Yarik zien te bevrijden. Hiervoor hebben ze een speciale code nodig. Os en Bo komen op aarde oog in oog te staan met Kat en Flinn.
Freddy is erg onder de indruk van de geslaagde opruimactie van zijn team. De sfeer is top en iedereen vliegt er weer in. Didi en Paula hebben alweer een leuk event in het verschiet. Maar is alles echt wel zo vredig als het lijkt?
Didi en Stef redden onbewust hun vriend uit de handen van de vermomde Kat. De echte Bo ziet intussen geen uitweg meer. Zij zit vast in de caravan van Ko. En zonder dat iemand iets door heeft sluipen er steeds meer Antras door het park.
De vrienden zijn op de hoogte van de plannen van de Antra. Hoe kunnen ze deze buitenaardse invasie stoppen? Bovendien zijn de Antra hen een stapje voor en de tientallen onderdanen van de Koningin worden klaargestoomd voor de finale zet...
Os weet een voorsprong te nemen op Kat en Flinn en kan zich schuilhouden in een stal. Intussen staat Galaxy Park op ontploffen. De helden hebben geen keuze, de bom onder het hoofdgebouw moet weg. Bo komt in de handen van de Antra terecht.
Plots beseffen de vrienden dat water hun enige kans is om de wand te breken. Onder de koepel is nergens nog een druppel te bespeuren. Gelukkig bevinden Os en Bo zich buiten de koepel. Snel zijn is de boodschap, de bom staat op ontploffen!

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.