background
ROX seizoen 2

ROX seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series

13 afleveringen | Kids, | 2014 | 24 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

Er wordt chemisch afval geloosd in natuurgebieden. Team Rox wordt ingeschakeld om de dader te vinden, maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. De zoektocht van Olivia en Xavier leidt hen tot bij de firma Petroglobe.
Een gevaarlijk virus maakt heel wat slachtoffers. Team Rox gaat op zoek naar de formule van het antivirus en komt terecht bij dokter De Smet. Hij verkoopt het antivirus aan schandalig hoge prijzen en dat willen onze helden vermijden!
Een dringende missie voor team Rox! De dochter van de gouverneur is ontvoerd door een motorbende. Via een videoboodschap vragen de daders losgeld. Rick, Xavier en Olivia moeten sluw te werk gaan om de dochter veilig weer thuis te krijgen.
Een extreem behendige dief steelt een waardevol technologisch toestel, de Kraker. Hierdoor is hij in staat om elke computer ter wereld te kraken. Team Rox wordt uitgestuurd om de dief op te sporen en komt terecht in een elitaire sportclub.
Team Rox moet de kleindochter van de minister beschermen. Olivia, Xavier en Rick infiltreren in het internaat waar het meisje op school zit. Een ontvoering draait uit op een gijzeling en Team Rox moet de hele klas zien te redden.
Een rockzanger deelt een groot deel van zijn opbrengst uit aan arme mensen in de wereld. Er is echter een vermoeden dat de zanger zijn geld gebruikt om wapens te kopen. Team Rox zoekt uit of de zanger wel echt zo liefdadig is als hij lijkt…
Heel wat topwetenschappers gaan werken voor het bedrijf nv Apocalyps, waarna ze plots mysterieus verdwijnen. Team Rox probeert te weten te komen wat het bedrijf in haar schild voert. Al snel blijkt dat de hele wereld in gevaar is!
Heel wat topwetenschappers gaan werken voor het bedrijf nv Apocalyps, waarna ze plots mysterieus verdwijnen. Team Rox probeert te weten te komen wat het bedrijf in haar schild voert. Al snel blijkt dat de hele wereld in gevaar is!
Een onderhoudsrobot uit de nucleaire raketbasis, die ons land hoort te beschermen, is helemaal ontspoord. De robot keert zich tegen alles en iedereen. Hij denkt dat ons land in gevaar is! Zal team Rox de almachtige robot kunnen stoppen?
In de rechtbank verdwijnen de laatste tijd heel wat belangrijke dossiers. Als deze dossiers blijven verdwijnen, zullen er vele daders op vrije voeten blijven lopen, omdat er dan geen dossiers meer over hen bestaan. Team Rox komt in actie!
Een misdadiger bedenkt een geniaal plan! Hij traint een aapje om een kostbaar juweel te stelen dat verborgen ligt op een plaats dat niet toegankelijk is voor mensen. Team Rox komt te weten dat er iets aan de hand is en treedt in actie!
Er is radioactief verrijkt plutonium gestolen. Dit scheikundig element kan de helft van het land besmetten! Team Rox moet de nucleaire lading zo snel mogelijk zien terug te halen. Hun spoor leidt hen naar een race met snelle rallywagens.
Team Rox moet op zoek naar een ontvoerde bedrijfsleider. Hij is ontvoerd door een ninja die zichzelf Groene Cobra noemt. Xavier en Olivia infiltreren in een ninjaschool, waar ze worden opgeleid tot ware ninja’s voor hun zoektocht.

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.