background
ROX seizoen 1

ROX seizoen 1

Inbegrepen bij Movies & Series

13 afleveringen | Animatie, Kids | 2014 | 25 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

De ex-kolonel De Vuyst pleegt de ene misdaad na de andere om de overheid ervan te overtuigen zijn vernieuwend ‘Sector 100’-plan in te voeren. Aangezien de overheid niet naar hem wil luisteren, heeft De Vuyst de minister als doelwit gekozen.
De Mona Lisa wordt gestolen. Alle sporen leiden naar een breakdancer. Onze helden van Team Rox infiltreren in het hiphopmilieu om de dief te zoeken. Snel zijn is de boodschap, want ze hebben slechts 24 uur om hun missie te volbrengen…
Een stel criminelen slaagt erin om de bediening van enkele satellieten rond de aarde over te nemen. Gelukkig wordt hun plannetje snel stopgezet. Helaas houdt niets hen tegen om het nog eens te proberen. Wordt het tweede keer, goede keer?
Het dodelijke virus van professor Nitriet wordt gestolen. De daders eisen 1 miljoen euro. Indien ze het geld niet krijgen binnen de 24 uur, zullen ze het virus verspreiden. Vele mensenlevens zijn in gevaar, tijd om Team Rox in te schakelen!
Rick en Xavier vernemen dat één van hun favoriete acteurs bedreigd wordt. Ze vragen de toestemming van de kolonel om hem te beschermen. Tot grote ergernis van Olivia en Rox gaat de kolonel akkoord met hun verzoek.
Uit de containers van de haven verdwijnen de laatste tijd allerlei waardevolle dingen: tv's, designmeubelen en zelfs het skelet van een dinosaurus! Team Rox moet van de kolonel zo snel mogelijk de diefstallen stoppen. Falen is geen optie!
Alweer een gevaarlijke opdracht voor Team Rox. Sinds enkele weken zijn er verschillende ladingen wapens gestolen bij het leger. De routes van deze transporten zijn echter strikt geheim. Wie van de militairen verraadt de routes?
Team Rox krijgt de opdracht om Rudolf, een ex-gevangene, in de gaten te houden. De kolonel is te weten gekomen dat de dief opnieuw enkele criminele zaken van plan is. De leden van Team Rox infiltreren in 'de Clan' om hem te dwarsbomen.
De overheidsgebouwen worden geteisterd door bomaanslagen. Voorlopig zijn er nog geen slachtoffers gevallen, maar er hangt duidelijk gevaar in de lucht. Tijd voor het heldenteam van Rox om zo snel mogelijk in te grijpen…
Wanneer president Mdour van Afrika een bezoek brengt aan ons land, verdwijnt hij plots. Onze helden zijn in staat om hem snel op te speuren. Voor de kolonel zit hun missie erop, maar Team Rox vermoedt dat er meer aan de hand is...
Wanneer één van de twee gebroeders Raes ontsnapt uit de gevangenis, vermoedt de kolonel dat hij alles zal doen om ook zijn broer te bevrijden. Team Rox gaat undercover in de gevangenis om hun snode plannen te achterhalen.
Iemand slaagt erin om verschillende geldtransportwagens leeg te roven op klaarlichte dag. De vraag is natuurlijk welke dief er achter deze misdaad schuilgaat... Team Rox moet tot het uiterste gaan om de waarheid te achterhalen.
De geheime dienst is bezig met het produceren van een ultrasterke robot, de Cyborg. Wanneer deze gestolen wordt, schakelt de kolonel zijn beste team in. Hun missie munt uit in een indrukwekkend duel tussen de Cyborg en Rox.
Anderen keken ook:

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.