background
Galaxy Park

Galaxy Park

Inbegrepen bij Movies & Series

17 afleveringen | ---, Kids | 2014 | 39 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018

Freddy is niet tevreden met de nieuwe start van zijn team. Als tegenprestatie stellen de jobstudenten voor een memorabele 'Space Party' te organiseren. Kumar ontvangt een verdachte levering. Stef en Femke willen zijn bungalow onderzoeken.
Hans wil Mellanie een kans geven om door te breken in de media. Hij stelt voor om een reality reeks te maken over haar in Galaxy Park, maar daarvoor heeft hij eerst informatie nodig over haar vrienden. Femke proeft Os zijn alienpunch voor.
Iedereen is verrast met de terugkeer van Ko. Hij is blijkbaar zijn geheugen verloren, maar Stef vertrouwt dit zaakje niet. Hij vertelt Diederik wat hij weet. Meer verontrustend nieuws: het ADD ontdekt dat er geknoeid is met de bloedstalen.
Femke weet zeker dat er iemand in de kamer was tijdens de aanval op Mellanie. Ze kan zich helaas niet meer herinneren wie het was. Samen met Stef en Diederik besluit ze Kumar te confronteren met hun verdenkingen.
Kumar heeft geen zin om deel te nemen aan de wedstrijd. Gelukkig slaagt Femke erin om hem op andere gedachten te brengen. Intussen zijn Hans en Yarik goed op weg naar hun eerste overwinning. Stef steekt hier net op tijd een stokje voor.
Paula verneemt dat Kristof niet zal komen. Het nieuws slaat in als een bom. Haar vrienden proberen haar te troosten. Mellanie verontschuldigt zich voor alles wat ze over Kristof gezegd heeft. Ze besluiten zich te focussen op de sportdag.
Hans en Yarik vertellen Mellanie dat ze lid zijn van de Anti Alien Divisie. Ze zouden haar hulp echt goed kunnen gebruiken. Mellanie twijfelt. Ze belooft te zwijgen, maar tegen haar beste vrienden praat ze al gauw haar mond voorbij.
Paula weet niet hoe ze het probleem met Kristof moet aanpakken. Ze vraagt Didi om hulp. De anderen zijn intussen druk bezig met hun meesterplan om Hans en Yarik erin te luizen. Mellanie haar rol als dubbelspion is op haar lijf geschreven.
Hans en Yarik worden in de gaten gehouden door Ko. Ko voert iets in zijn schild. Hij contacteert zijn planeet Kronos en vraagt naar extron, een dodelijk wapen waarmee hij Stef kan doden. Femke en Stef volgen Ko de bossen in.
Het gaat steeds slechter met Stef en het Galaxy team heeft dringend hulp nodig. Diederik kent misschien wel iemand. Bij team Ko gaat het ook niet goed, zolang ze de extron niet in handen hebben, heeft hun missie geen kans op slagen.
Paula haar ontslag is voor Freddy de druppel. Hij is het beu dat zijn team voortdurend afgeleid is. Het team gaat op zoek naar een geschikt event om te organiseren. Het is Robin die als eerste met een goed idee op de proppen komt.
Robin vertelt Stef dat extron veilig en wel op hun ruimteschip is beland. Stef vindt dat Robin te veel risico neemt en raadt haar aan om nog even op aarde te blijven, tot na de missverkiezing. Os neemt de zware taak van jurylid op zich…
Stef is nog altijd vermist. Zijn vrienden worden opgezadeld met klusjes om de brandveiligheid zo snel mogelijk in orde te brengen. Als Didi en Os een branddetector ophangen in de bungalow van de vijand, voelen ze een verdachte spanning.
Femke wordt gek van de onwetendheid over Stef. Intussen slaagt Stef erin om Ko te ontmaskeren. Hans en Yarik ontdekken dat ze niet één, maar twee aliens in handen hebben. Os en Robin komen steeds dichter bij de bevrijding van Stef.
Een oude bekende duikt op in Galaxy Park. Kumar heeft een boodschap onderschept van de A.A.D. en komt Stef en de anderen waarschuwen voor hun komst. Hij biedt hen zelfs zijn hulp aan. De A.A.D arriveert en Stef besluit om afscheid te nemen.
De spanning in Galaxy Park loopt hoog op. Kumar slaagt erin, dankzij de hulp van Os en Robin, om de extron te veroveren. De vijand ontdekt dat hun wapen verdwenen is en gaat over tot actie. Stef en Femke zijn klaar voor de finale aanval.
Stef sterft voor de ogen van zijn dierbare vrienden, maar niets is wat het lijkt. Zijn dood behoort namelijk tot een meesterplan om Hans en Yarik voorgoed uit te schakelen… Het plan werkt, maar nu is alleen Robin nog in gevaar!

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.