background
Galaxy Park

Galaxy Park

Inbegrepen bij Movies & Series

17 afleveringen | ---, Kids | 2014 | 37 min | | Beschikbaar t/m 31-12-2018

Iedereen neemt een nieuwe start en zet alles op alles om de klanten te plezieren. Stef heeft het echter steeds moeilijker om de kinderen onder controle te houden. Femke krijgt het vreemde gedrag van Ko in de gaten…
Diederik is opgewekt, wanneer zijn zelfontworpen stickers arriveren. Er is echter iets misgelopen met zijn ontwerp. Freddy kan hier niet mee lachen en zet Diederik meteen aan het werk om de stickers handmatig te herstellen.
Diederik is terecht, maar hij is niet dezelfde. Hij gedraagt zich erg vreemd. Tijdens de aquales brengt hij zelfs de klanten in gevaar. Al snel duiken er nog meer geheimzinnigheden op in Galaxy Park. Stef en Femke willen antwoorden.
Freddy is erg trots op Diederik, nu hij contact heeft gemaakt met de aliens. Hij roept hem uit tot eregast van de alienquiz. Terwijl de quiz verstoord wordt door een onverwachte gast, doet Femke een bizarre ontdekking in de bungalow.
In Galaxy Park stapelen de mysterieuze gebeurtenissen zich op. Ook Jim kan hier nu van mee spreken. Maar er is hoop... De spion dreigt in de val te trappen van Femke en Stef. Zal hun plannetje nu eindelijk wel lukken?
Ko betrapt Femke en Stef tijdens de inbraak in zijn caravan. Ze vragen hem achter informatie wat betreft de camera's in het park. Ko biecht op dat hij voor een geheime overheidsorganisatie werkt, T.B.O. Ko is een echte alienhunter!
Diederik blijft volhouden dat hij de graancirkel niet gemaakt heeft, niemand wil hem geloven. In opdracht van Ko houden Femke en Stef de potentiële alien nauwlettend in de gaten. Freddy moet de opdringerige journalisten van zich afwimpelen.
Diederik is zeker van zijn stuk. Hij heeft aliengeluiden gehoord en gaat vastberaden op onderzoek. Paula en Femke proberen hun beschadigde vriendschap te herstellen. Mellanie heeft hele andere zorgen aan haar hoofd met haar ouders.
Een waarschuwing voor Exo-7, hij moet voorzichtiger te werk gaan! Stef is even niet bezig met het onderzoek van Ko, maar wel met het verjaardagsfeestje voor Femke. Femke wil graag weten wat Os te verbergen heeft in zijn kamer.
Diederik wordt betrapt als hij de zakdoek van Stef wil stelen. Ko denkt te weten dat Diederik de alien is en probeert Freddy hiervan te overtuigen. Stef loopt op de toppen van zijn tenen nu hij nog steeds zijn zakdoek niet terug heeft.
Nu Femke weet wie Stef is, heeft ze het moeilijk om de waarheid te aanvaarden. Zij wil er met hem over praten. Wat ze niet weet, is dat ze in de gaten wordt gehouden. En zonder iemands medeweten wordt er weer een slachtoffer geëxodeerd…
Femke ziet hoe enkele gasten op het nippertje gered worden. Ze vermoedt dat Stef hier voor iets tussen zit. Wanneer ze eindelijk de kans krijgt om met hem te praten, wordt er heel wat duidelijk. Kan ze hem dan toch vertrouwen?
Femke licht Paula in over wat ze weet over Stef. Dolores schenkt verdacht veel aandacht aan Freddy. Is ze iets van plan? Diederik is getuige van iets wat hij niet mocht zien en heeft het bovendien per ongeluk opgenomen met zijn camera.
Ko is op mysterieuze wijze verdwenen uit de ambulance. Stef vreest het ergste. Ko zal immers alles doen om hem te pakken te krijgen. Diederik wil Freddy inlichten over de waarheid over Stef en Ko. Femke kan hem maar net op tijd stoppen.
De meisjes willen Freddy waarschuwen voor Dolores. Ze willen het contract eerst grondig doornemen alvorens hij het tekent. Os maakt zich zorgen over zijn 'mojo'. Diederik en Femke ontdekken alweer nieuwe geheimen over Stef.
Er is hoop voor Galaxy Park! Mellanie en Os hebben belangrijk bewijsmateriaal in handen. Mellanie heeft ook nog andere dingen aan haar hoofd: de aankomende talentenshow. Diederik, Paula en Femke hebben een verhelderend gesprek over Stef.
Femke komt eindelijk te weten wat Stef werkelijk met haar van plan is. Is ze nu echt in gevaar bij haar goede vriend? Waar zijn de anderen om haar te helpen? Zal Stefs liefde voor Femke de wil van het moederschip kunnen overtreffen?

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.