background
Girls seizoen 2

Girls seizoen 2

Inbegrepen bij Movies & Series XL

10 afleveringen | Drama | 2013 | 28 min |     | Beschikbaar t/m 31-12-2018 | € 0

In de eerste aflevering van het tweede seizoen gaat Hannah voor een nieuw begin door te daten met een gloednieuwe kerel en het organiseren van een housewarmingfeestje met haar nieuwe flatgenoot Elijah. Een nieuw leven beginnen wanneer ze nog verpleegstertje moet spelen voor Adam blijkt echter niet zo evident. Marnie krijgt op het werk slecht nieuws te verwerken en als toemaatje een bezoek van haar moeder. Shoshanna vermijdt Ray op het feestje. De gebruinde Jessa keert terug van haar huwelijksreis.
Hannah krijgt ongevraagde muzikale aandacht van Adam, die gebukt gaat onder liefdesverdriet, en ergerlijke bedenkingen over haar schrijfsels vanwege Sandy. Elijah stelt zijn seksualiteit in vraag. Marnie sluit een loopbaancompromis wanneer haar dromen van een carriere als curator verpletterd worden. Jessa wentelt zich in haar leven als getrouwde vrouw. Shoshanna en Ray doen magische dingen. Elijah en Marnie verbergen een geheim.
Hannah aanvaardt een freelance schrijfopdracht om haar veilige cocon te doorbreken. Ze knoopt een vriendschap aan met de junk van beneden en slaat zwaar aan het fuiven met Elijah, die een explosieve onthulling doet. Marnie gaat intussen zwaar - en niet geheel onverwacht - in de clinch met de kunstenaar Booth Jonathan.
Om haar "schrijversschap" te vieren, besluit Hannah een "volwassen" etentje te organiseren, maar het gedrag van haar vriendenkring is niet helemaal compatibel met het thema. Marnie en Audrey gaan met elkaar in de clinch; Shoshanna beseft plots dat ze onbewust aan een nieuwe fase met Ray is begonnen; Jessa maakt kennis met de ouders van Thomas-John.
Wanneer Hannah besluit om zich te gaan verontschuldigen bij haar boze buurman (Patrick Wilson), staat ze er versteld van hoezeer ze zich niet alleen aangetrokken voelt tot de man zelf - een knappe, 42-jarige dokter - maar ook tot de statussymbolen van zijn conventionele, geslaagde, volwassen bestaan.
Hannah tekent een contract voor het afleveren van een e-book, maar de deadline die ze opgelegd krijgt, is zo goed als onhaalbaar. Marnie fungeert als gastvrouw voor het kunstfeestje van Booth Jonathan. Adam verleidt Ray tot het beleven van een avontuur op Staten Island. De gedeprimeerde Jessa besluit bij Hannah te blijven logeren.
Hannah besluit Jessa te vergezellen tijdens een bezoek aan haar vervreemde vader, diens new age echtgenote (Rosanna Arquette) en Frank, hun maagdelijke tienerzoon.
Hannah probeert haar groeiende angsten omtrent haar boek verborgen te houden voor haar ouders, die op bezoek zijn. Marnie is intussen ondersteboven van het nieuws dat Charlie een succesrijk app-bedrijfje uit de grond heeft gestampt. Adam maakt tijdens een AA-meeting kennis met een flamboyante dame die hem aan haar dochter wil koppelen. Shoshanna snapt niet waarom Ray zo'n hekel heeft aan studentenfeestjes.
Onder druk van haar agressieve uitgever en de aanstormende deadline begint Hannah de chaos in haar hoofd steeds moeilijker te kunnen bolwerken. Adam en zijn nieuwe vriendinnetje stuiten op hun eerste misverstand. Op een feestje van Charlies werk probeert Shoshanna om Ray te vermijden en zet Marnie een verontrustende eerste stap op het pad van haar dromen...
Laatste aflevering van het tweede seizoen. Om te vermijden dat haar uitgever haar een proces aandoet, moet Hannah haar boek op een dag tijd geschreven krijgen. Marnie interpreteert de bedoelingen van Charlie verkeerd. Ray zet een carrierestap waarmee hij indruk hoopt te maken op Shoshanna.
Girls seizoen 2

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.