background
Grey's Anatomy seizoen 9

Grey's Anatomy seizoen 9

Inbegrepen bij Movies & Series

24 afleveringen | Drama | 2012 | 41 min |   | Beschikbaar t/m 30-06-2018

De artsen van Seattle Grace worden geconfronteerd met de gevolgen van de vliegcrash. Ze proberen hun leven weer op de rit te krijgen, moeten leren omgaan met veranderingen, hun verlies verwerken en een vervolg geven aan hun relaties en carrière.
Deze flashback-aflevering speelt zich af op de plek waar het vliegtuig neerstortte. We zien hoe de artsen omgaan met hun verdriet en de verwondingen die ze door de crash opliepen. Iedereen in Seattle Grace probeert ondertussen ondanks de chaos alles een beetje normaal te laten verlopen.
De overlevenden van de crash staan voor een bijna onmogelijke beslissing die de rest van hun leven zal beïnvloeden. Nu Jackson en April worden gedwongen om samen te werken, lopen de spanningen hoog op. Alex probeert zich een beetje in te houden als hij iets krijgt met een co-assistente.
Meredith is zich ervan bewust dat Derek misschien nooit meer zal opereren en vertelt daarom niets meer over de operaties die ze zelf uitvoert. Richard vraagt Dr. Catherine Avery om hulp bij het verrichten van een ingewikkelde ingreep. Ondertussen gaat het er verhit aan toe tussen Jackson en April. Arizona heeft moeite om zich te berusten in haar lot, waardoor Callie en Alex worden geconfronteerd met hun schuldgevoel.
Meredith en Cristina proberen hun leven na de crash vorm te geven en moeten leren omgaan met de steeds grotere verantwoordelijkheid die ze krijgen in de ziekenhuizen waar ze werken. Meredith moet voor Zola zorgen en krijgt een patiënt met een aandoening die haar erg met de neus op de feiten drukt. Cristina assisteert Dr. Thomas bij een complexe hartoperatie.
De artsen zetten de rechtszaak door. Ze moeten de consequenties van hun letsel onder ogen zien. Bailey weet Arizona over te halen om haar te helpen met een jonge patiënt. Cristina streeft ernaar dat haar nieuwe werkomgeving een beetje normaal wordt.
Cristina en Owen denken na over hun relatie, terwijl de rechtszaak naderbij komt. Bailey krijgt ruzie met Ben over hun aanstaande huwelijk. Callie vraagt Jackson om hulp bij een oplossing voor Dereks hand, maar hij is er niet bij met zijn hoofd vanwege een schokkende gebeurtenis met April.
De nieuwe coassistenten raken verwikkeld in al het drama in Seattle Grace: Meredith vraagt Heather om er alles aan te doen om Dereks hand te genezen; Cristina bindt op sportieve wijze de strijd aan met Stephanie en Leah, wat leidt tot acute medische nood bij Cristina's patiënt. Alex ziet Jo van een heel andere kant als ze samen het leven van een baby proberen te redden. Shane leert een wijze les van April tijdens de verplichte knobbels-en-bultensessie.
Terwijl Bailey zich voorbereidt op haar huwelijk, verschillen Meredith en Derek van mening of ze de zenuwtransplantatie van Lizzie moeten doorzetten. Cristina ontdekt waarom Owen wil scheiden en Jo komt in de problemen als ze Alex beschuldigt van slechte begeleiding.
Bailey stelt haar bruiloft uit en blijft zich inspannen om Adele's leven te redden; Cristina en Owen weten nog steeds niet of ze de scheiding moeten doorzetten. Arizona en Callie proberen de spanning in hun relatie terug te brengen. Na een vreselijk ongeluk raakt het ziekenhuis overspoeld door motorrijders.
Meredith, Derek, Cristina en Arizona krijgen groot nieuws over de rechtszaak van de vliegtuigcrash; Richard gaat de avances van Catherine uit de weg. Jackson neemt een van de oude patiënten van Mark Sloane over. Derek begint met de revalidatie van zijn hand.
De artsen in Seattle Grace zijn gespannen als een nieuwe arts in het ziekenhuis arriveert; Arizona worstelt met fantoompijn, wat zowel psychische als lichamelijke klachten geeft. Een emotionele Meredith, die kampt met zwangerschapshormonen, wordt geconfronteerd met haar grootste angst. Met gastrollen van Constance Zimmer (‘Entourage') en Justin Bruening (‘All My Children').
Derek en April zetten alles op alles om een oplossing voor het ziekenhuis te vinden. Cristina vindt het moeilijk om de wensen te respecteren van een familie wiens zoon stervende is. Arizona voelt zich betrokken bij een tiener die dezelfde problemen heeft als zij.
Een hevige concurrentiestrijd ontstaat als meerdere artsen in de running zijn om het nieuwe gezicht van Seattle Grace te worden. April komt met een noodgeval. Jackson en Alex krijgen te maken met twee tieners die allebei transgender zijn en een relatie met elkaar hebben. Ondertussen voert het ziekenhuis nieuw beleid in dat het geduld van de staf op de proef stelt.
Als het ziekenhuis op een faillissement afstevent, moet Owen moeilijke keuzes maken, zoals het niet laten doorgaan van aan dure operatie waarmee het leven van een kind gered kan worden. Alex en Jo werken samen om het leven van een baby te redden. April vraagt Jackson om relatieadvies.
Als de financiële problemen van Seattle Grace bekend worden, moedigt Catherine Jackson aan om naar Boston te verhuizen. De coassistenten vrezen voor hun baan. De artsen ontmoeten een mogelijke investeerder in een ultieme poging om het ziekenhuis te redden. Alex maakt indruk op Jo als hij voor een patiënt zorgt.
Door de ruzies en chaos die het nieuwe managementteam van het ziekenhuis veroorzaakt, twijfelt een van de artsen aan zijn toekomst in Seattle Grace. Ondertussen moeten de artsen en coassistenten verscheidene orgaantransplantaties tegelijkertijd uitvoeren, maar bij allemaal stuiten ze op problemen. Met een gastrol van Debbie Allen (‘Fame') als Catherine Avery.
Hoewel er onder het nieuwe management van alles ten positieve verandert in het ziekenhuis, beginnen de artsen ook te beseffen dat het hebben van een ziekenhuis zo zijn eigen problemen en verantwoordelijkheden met zich meebrengt. Meredith maakt zich zorgen of het wel goed gaat met haar ongeboren kind. Callie en Arizona proberen hun relatie nieuw leven in te blazen. Alex geeft Jo's nieuwe vriendje het nakijken.
Een benzinewagen ontploft op een snelweg in Seattle. Er vallen veel gewonden, onder wie ambulanceverpleegkundige Matthew. Meredith en Jo helpen een doodsbange moeder (Sarah Chalke) wier kind aan een mysterieuze ziekte lijdt. Owen krijgt een speciale band met een jongen van wie beide ouders levensgevaarlijk gewond zijn. Als Alex met Jo's vriend voor een zieke patient moet zorgen, houden ze niet langer de schone schijn op.
Nadat ze verontrustend nieuws hebben gekregen, nemen Meredith en Derek voorzorgsmaatregelen aangaande de toekomst van hun kinderen. Een groep Syrische artsen arriveert in het Grey Sloan Memorial Hospital voor een spoedcursus chirurgische vaardigheden die ze in het veld kunnen toepassen. April besluit Matthew eerlijk te vertellen hoe het zit met haar maagdelijkheid. Ondertussen worden verschillende patiënten die een operatie moeten ondergaan, geveld door infecties. Een van de artsen vraagt zich af of dat door haar komt.
Grey's Anatomy seizoen 9

STAP 1
Druk op de rode knop of op 'menu' op je afstandsbediening.

STAP 2
Navigeer naar 'huren' in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

STAP 3
Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'Afspelen'.

STAP 4
Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod, is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

STAP 5
De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.