Sopranos, The seizoen 6

Kenmerken

Type
Serie
Formaat en prijs
HD
Jaar
2006
Genre
Misdaad
Informatie
Klik hier voor Info over Movies & Series XL
Kijkwijzer

21 Afleveringen plus beschrijving

 • Tony maakt zich ernstig zorgen over het nakende RICO-proces van Johnny Sack en de impact die dat zal hebben op de misdaadfamilies uit New York en New Jersey. Junior begint steeds meer te dementeren. Eugene erft een grote som geld, maar hij kan er niet mee doen wat hij zou willen. De modelwoning van Carmela wordt geplaagd door constructieproblemen.

 • Terwijl de mannen opnieuw het verlies van een collega moeten verwerken, droomt de comateuze Tony van een leven als "burger". Hij is op zakenreis naar de westkust, maar zijn plannen worden in de war gestuurd doordat hij voor iemand anders wordt aangezien. Carmela, Meadow en A.J. waken intussen aan zijn bed. Tijdens Tony's afwezigheid ontstaat er een machtsvacuüm dat enkele handlangers maar al te graag zouden opvullen.

 • Tony bevindt zich nog steeds in een coma en beleeft zijn droom verder. Het extra werk dat Silvio moet verzetten, eist een tol van zijn gezondheid. Carmela heeft steeds meer moeite om A.J. onder controle te houden. Vito en Paulie maken ruzie over de winsten van een recente klus. Christopher wil het er nog eens op wagen in de filmbusiness.

 • De verkoop van Barone Sanitation wordt bemoeilijkt door een zoon die duidelijk niet snapt hoe de vork aan de steel zit. Tony, die herstellende is, raakt verwikkeld in een discussie over godsdienst en dinosaurussen. Paulie ontdekkend iets schokkends in verband met zijn opvoeding. Bobby helpt een wannabe rapper met zijn stoere imago.

 • Johnny Sack dient een verzoek in om tijdelijk de gevangenis te mogen verlaten voor de bruiloft van zijn dochter. Tony besluit zich tijdens zijn herstel met wat tastbaarder bescherming te omringen en hij zorgt ervoor dat hij niet zwak overkomt. Een toevalllige ontmoeting in een club laat Vito in totale verwarring achter.

 • Voor de aanslag op Rusty krijgt Tony hulp vanuit Italië. Vito probeert te ontsnappen wanneer zijn dubbelleven aan het licht komt en Tony over zijn lot moet beslissen. Carmela, die zich een beetje uitgerangeerd voelt door de hectische agenda van Angie, besluit de constructie van haar woning opnieuw op te starten, maar dat verloopt niet van een leien dakje.

 • Restauranthouder Artie ziet het niet meer zitten. Niet alleen moet zijn Vesuvio heel wat klanten inleveren aan betere restaurants, ook in de interne keuken blijkt iets louche aan de gang. Christopher en Little Carmine trekken westwaarts om hun film op de sporen te krijgen. Christopher raakt geobsedeerd door de Hollywoodiaanse luxe. De jacht op Vito gaat onverminderd door.

 • A.J. probeert zijn levensstandaard wat op te krikken en uitgebreider te genieten van de privileges die de naam Soprano met zich meebrengt. Tony laat zich intussen verleiden door een "onroerend" aanbod van een vrouwelijke makelaar. Op allerlei manieren. De toenemende aanwezigheid van grote bedrijven zet een domper op de afpersingspraktijken van Patsy. Vito is onder de indruk van iemand anders heldhaftige gedrag tijdens een brand.

 • Christopher doet een mededeling waarmee hij iedereen verrast. Paulies bezuinigingen tijdens een Italiaanse straatmarkt breken hem zuur op. Na een ouderwetse, geslaagde kraak voelt Tony zich herboren. Carmela begint vraagtekens te plaatsen bij de "verdwijning" van Adriana...

 • Tony haalt zijn voordeel uit de financiële ellende van Johnny Sack en hij probeert te verhinderen dat Carmela haar woning afmaakt. Bobby Bacala loopt een verwonding op aan zijn oog. Janice gaat in de clinch met Tony over de manier waarop hij haar en Bobby behandelt. Vito begint hevig naar zijn oude levensstijl terug te verlangen.

 • Tijdens haar verblijf in Parijs met Rosalie begint Carmela het leven van een andere kant te bekijken. Meadow besluit om zich met Finn in het westen te gaan vestigen. Phil blijft er bij Tony op aandringen om Vito uit de weg te ruimen. Tony stelt zijn zoon A.J. voor een ultimatum.

 • Phil Leotardo wil de cirkel van wraak en vergelding tussen de families uit New York en Jersey niet doorbreken. Christopher worstelt met zijn verslavingen. Tony besluit uiteindelijk toch dat het een goede zaak is dat Carmela zich bezighoudt met de constructie van haar modelwoning. A.J. komt aanzetten met een nieuw vriendinnetje.

 • Tony wordt 47 en Bobby en Janice willen dat vieren door in hun vakantiehuisje in de Adirondacks een woest verjaardagsfeestje te organiseren. De dingen die Tony gedaan heeft na de arrestatie van Johnny Sack blijven hem echter achtervolgen. A.J. profiteert van de afwezigheid van zijn ouders om thuis zijn eigen feestje te organiseren.

 • Cleaver, de film van Christopher, gaat in première en maakt in één klap duidelijk hoe hij over Tony denkt. Johnny Sack krijgt met gezondheidsproblemen te kampen. Phil Leotardo heeft een hekel aan zijn familie - en zichzelf - omdat ze zo zwak en uitgeteld zijn. Silvio raakt betrokken bij het machtsvacuüm in New York.

 • Als de bewijzen van Tony's allereerste moord boven water dreigen te komen, slaat hij met Paulie op de vlucht naar Florida. Daar bezint hij zich over hun vriendschap. Junior organiseert een pokertoernooi in de instelling. De machtsstrijd in New York gaat onverminderd door.

 • Maria Spatafore komt bij Tony aankloppen omdat ze wil dat hij haar helpt met de rebelse Vito Jr. Hij stuurt Phil op hem af, die de klus met tegenzin klaart. Tony's zoveelste tegenslag veroorzaakt een breuk tussen hem en Hesh. A.J. treft een belangrijk besluit met betrekking tot zijn toekomst en doet een huwelijksaanzoek aan Blanca.

 • De relatie tussen Christopher en Paulie krijgt het hard te verduren en Tony kan Paulie niet helemaal ongelijk geven. A.J., die zijn huwelijksaanzoek door Bianca afgewezen zag, zinkt weg in een depressie. Tony geeft de namen door van de Arabieren die in de Bada Bing rondhingen, in de hoop dat het ooit in zijn voordeel zal spelen.

 • Twee misdaadfamilies ruziën over een geval van asbestverwijdering: de Soprano's en de Lupertazzi's. Tony bewerkt een problematische zakenpartner. Paulie krijgt een schokkend persoonlijk verlies te verwerken. A.J. stelt zijn vriendschap met Jason Parisi en Jason Gervasi in vraag.

 • Tony onderneemt verwoede pogingen om de breuk tussen de misdaadfamilies uit New Jersey en New York te lijmen. A.J. kampt nog steeds met een allesverterende depressie. Een zakenpartner uit New York overschrijdt een grens bij Meadow.

 • Net nu Phil Leotardo beslist heeft hoe hij de recente problemen met de Soprano's wil gaan aanpakken, hangt het spook van het verraad dreigend boven Tony's manschappen. Een moordaanslag loopt faliekant af, met gruwelijke gevolgen. De manier waarop A.J. met zijn depressie omgaat, krijgt een knauw.

 • Tony probeert vrede te sluiten met de mannen van Leotardo. Aan het thuisfront probeert hij te achterhalen of de geruchten dat een van zijn crew hem verraden heeft, kloppen. A.J. treft een besluit met betrekking tot zijn toekomst. Junior glijdt steeds verder weg in zijn dementie.

Details

Acteurs
Lorraine Bracco, Jack Bender, Michael Imperioli, James Gandolfini, Edie Falco
Regisseur
Phil Abraham, Terence Winter, Steve Shill, Steve Buscemi, Danny Leiner, David Chase, Alan Taylor, David Nutter, Tim Van Patten
Taal
ENG
Inbegrepen bij
Movies & Series XL
Naar de catalogus