City on a Hill seizoen 1

Kenmerken

Type
Serie
Formaat en prijs
HD
Jaar
2019
Genre
Misdaad
Informatie
Klik hier voor Info over Movies & Series XL
Kijkwijzer

10 Afleveringen plus beschrijving

  • In het Boston van de jaren 90 voeren racisme en misdaad de boventoon. Jackie Rohr, een gerenommeerde FBI-agent wiens methodes niet altijd volgens het boekje zijn, moet samenwerken met Decourcy Ward die het corrupte systeem wil ontwortelen.

  • Na een bewogen zondag in de kerk ontdekt Decourcy dat hij een nieuwe machtige vijand in de stad heeft - een die zijn vrouw Siobhan in een lastig parket brengt. Jackie zorgt voor problemen in zijn eigen huis, en zijn wantrouwige schoonmoeder Rosa heeft hem door.

  • Jackie gaat op zoek naar zijn afwezige informant, terwijl Jenny een doel zoekt en haar passie om lerares te worden weer oppakt. Decourcy werkt aan een plan om de beruchte "Code of Silence" van de stad te doorbreken en een paar verdachten aan het praten te krijgen.

  • Jackie zet Jimmy onder druk om een stap dichter bij het vinden van de vermoedelijk dode bewakers van de gepantserde truck te komen. Decourcy maakt een verdachte kwaad die moet getuigen voor de Grand Jury. Siobhan komt iets verontrustends te weten over een leider van de Coalitie en maakt zich zorgen dat dit de toekomst van de groep in gevaar kan brengen.

  • Jackie en Decourcy gaan door met de jacht op het wapen dat betrokken is bij de overval op de gepantserde truck in Revere. Michaela Freda, een lokale verslaggeefster, krijgt een tip over een verhaal dat haar op een verraderlijk pad kan brengen.

  • Decourcy komt een stap dichter bij het verband tussen de gestolen wapens en de Revere overval wanneer een insider bereid is te praten. Jenny is niet langer in staat Jackie opdringerigheid te negeren.

  • Met de wapenhandelaar van de bende in hechtenis, denkt Jackie dat hij een stap dichter bij de overwinning is. Maar Decourcy is degene die in de positie is om te onderhandelen en hij overweegt om de wapenvoorraad af te sluiten in plaats van achter de kopers aan te gaan.

  • Jackie viert een overwinning voor de camera's, maar achter gesloten deuren bereikt hij een nieuw dieptepunt. Een stralend moment van Decourcy belooft een mogelijke toekomst in de politiek, maar alle trots die Siobhan voelt voor haar man wordt verkwanseld door een onverwacht verraad.

  • Wanneer een onwaarschijnlijke bron Decourcy in vertrouwen neemt, bedenkt de Massachusetts State Police een plan om arrestaties uit te voeren zonder de hulp van de FBI. Maar uit de weg blijven is niet bepaald Jackie's sterkste kant.

  • Jackie viert een nieuw moment in de schijnwerpers, maar een vreemd schuldgevoel laat hem nadenken over zijn nalatenschap. Decourcy overweegt wat de beste manier is om eindelijk gerechtigheid te laten geschieden voor de vermoorde bewakers. Jimmy doet een wanhopige poging om zich uit de rotzooi te werken die hij heeft gecreëerd.

Details

Acteurs
Lauren E. Banks, Amanda Clayton, Aldis Hodge, Kevin Bacon
Regisseur
Chuck MacLean, Tom Fontana
Taal
ENG
Inbegrepen bij
Movies & Series XL
Naar de catalogus