Evil seizoen 1

Kenmerken

Type
Serie
Formaat en prijs
HD
Jaar
2019
Genre
Misdaad
Informatie
Klik hier voor Info over Movies & Series XL
Kijkwijzer

13 Afleveringen plus beschrijving

 • Forensisch psychologe Kristen Bouchard wordt ingehuurd door de katholieke kerk om samen te werken met een priester in opleiding en een aannemener om te bepalen of een seriemoordenaar bezeten is door een demon of slechts een psychopaat is.

 • Kristen, David en Ben worden opgeroepen om een vermeend wonder te onderzoeken wanneer Naomi Clark, een 17-jarige voetbalspeelster, weer tot leven komt nadat ze bijna twee uur dood was verklaard.

 • Nadat het gedrag van een nerveuze theaterproducent omslaat van veeleisend naar wat men demonisch noemt, worden Kristen, David en Ben erbij gehaald om de situatie te beoordelen.

 • Kristen, Ben en David worden ingehuurd om Eric, een schijnbaar psychopathische 9-jarige jongen, te evalueren. Eric is dol op David, waardoor ze hopen dat ze zijn gewelddadige gedrag onder controle kunnen brengen.

 • Op Halloweenavond worden Kristen en David erop uitgestuurd om een exorcisme te beoordelen, maar zodra het tweetal de situatie analyseert, liggen ze met elkaar overhoop terwijl ze proberen vast te stellen of het gaat om een bovennatuurlijke demonische bezetenheid, of om een ernstige mentale ziekte die escaleert door fysieke en mentale nood.

 • Wanneer de Katholieke Kerk Kristen, David en Ben vraagt om de waarheidsgetrouwheid van een plaatselijke profetes, Grace Ling, te beoordelen, worden ze door elkaar geschud wanneer ze een van haar visioenen tot leven zien komen.

 • Wanneer Bridget tijdens haar exorcisme een moord bekent, vraagt Monseigneur Korecki aan Kristen, David en Ben om te onderzoeken of de details overeenkomen met openstaande zaken en of de vrouw echt bezeten is door een demon.

 • Wanneer David een van de symbolen in de Poveglia Codex herkent van het kunstwerk van zijn vader Leon, reizen hij en Kristen naar een afgelegen kunstgemeenschap om de betekenis ervan te onderzoeken en hoe het verband houdt met Davids familie.

 • David is geschokt als hij hoort dat hij wordt aangeklaagd voor het toebrengen van ernstig psychisch letsel aan Caroline Hopkins, nadat hij haar heeft geholpen bij haar uitdrijving.

 • Kristen, David en Ben worden opgeroepen om een verraderlijk verslavend kerstliedje te onderzoeken dat zich onder steeds meer studenten verspreidt, en de gevaarlijke relatie tussen online beïnvloeders en hun beïnvloedbare jonge volgelingen.

 • Nadat David zwaar gewond is geraakt, is hij vastbesloten om vanuit zijn ziekenhuisbed de dreigende aanwezigheid van de dood te bestrijden.

 • Terwijl Leland de veroordeelde seriemoordenaar Orson Leroux bijstaat om zijn veroordeling ongedaan te maken, wordt Kristen naar de rechtbank geroepen om te getuigen terwijl haar dochter, Laura, een spoedoperatie aan haar hart ondergaat.

 • David, Kristen en Ben gaan na of een zwangere vrouw bezeten is wanneer ze beweert dat een van de tweelingen die ze draagt kwaadaardig is. Hun onderzoek leidt naar een vruchtbaarheidskliniek.

Details

Acteurs
Mike Colter, Katja Herbers, Aasif Mandvi, Michael Emerson, Henrik Noël Olesen
Regisseur
Ron Underwood, Robert King, Gloria Muzio
Taal
ENG
Inbegrepen bij
Movies & Series XL
Naar de catalogus