Lijn 32 seizoen 1

Kenmerken

Type
Serie
Formaat en prijs
HD
Jaar
2012
Genre
Drama
Informatie
Klik hier voor Info over Movies & Series
Kijkwijzer

8 Afleveringen plus beschrijving

  • Zes weken eerder: Hein beveiligt De Zwart. Nadir wordt met Omar gearresteerd als ze een joint roken met Tamara. Zaida helpt Melvin. Stanley beveiligt Kroons huis, die wil stoppen met zijn tv-show. Alina krijgt een hartaanval.

  • Dennis en Pauline nemen Dennis' moeder mee op een bijzondere missie. Alina Rood komt bij in het ziekenhuis en krijgt slecht nieuws. Stanley en Zaida maken zich zorgen om Stanley's broer. Er is een bomalarm op het stadhuis.

  • De Zwart doet een bizar verzoek aan Zaida. Nadir en zijn vader halen oom Mohammed op van Schiphol. De aanslag is complex voor Hein. Echtpaar Theunissen durft niet meer op straat. Een grap van Dennis heeft een onverwacht gevolg.

  • George, een oude maat van Hein, meent te weten wie er achter de aanslag zitten. Marcia's verjaardag is opeens niet meer gezellig. Pauline zoekt een oudere man op en moet Dennis wat vertellen. Thomas krijgt een onheilsbericht.

  • Nadirs verjaardagswens aan Omar heeft gevolgen. Stanley wordt verdacht van betrokkenheid bij inbraak. Hij ontdekt Zaida's contact met De Zwart. Echtpaar Theunissen worstelt met een dialyseapparaat. Alina heeft nieuws voor Klaas.

  • Dennis verantwoordt zich bij Pauline. Een aanslag in Parijs zet een ander licht op Heins onderzoek, waarbij George hem voor de voeten loopt. Zaida ziet de andere kant van De Zwart. Tamara vindt de oplossing voor Nadirs probleem.

  • Alina hoort een niet voor haar bestemd bericht. Stanley gaat de strijd aan met Melvin. Nadir en zijn oom bezoeken de moskee. Hein vindt een aanwijzing in het onderzoek naar de aanslag. Haalt Pauline Dennis nog uit de problemen?

  • Alina ondergaat een hartoperatie. Terwijl De Zwart getuigt in de zaak Zaida explodeert buiten, vlakbij, de bus. De talkshow van Klaas Kroon brengt de toedracht van de bomaanslag in het stadhuis en de ramp met de bus naar buiten.

Details

Acteurs
Waldemar Torenstra, Reinout Scholten van Aschat, Peter Blok
Regisseur
Maarten Treurniet
Taal
DUT
Inbegrepen bij
Movies & Series
Naar de catalogus