Agatha Raisin seizoen 2

Kenmerken

Type
Serie
Formaat en prijs
HD
Jaar
2019
Genre
Komedie
Informatie
Klik hier voor Info over Movies & Series
Kijkwijzer

6 Afleveringen plus beschrijving

  • Agatha raakt in de ban van een lokale tovenaar, maar de betovering wordt al snel verbroken wanneer ze in een moordzaak verwikkeld raakt.

  • Na de dood van Jonny 'de haartovenaar' Shawpart besluit Agatha zelf op zoek te gaan naar de moordenaar. Maar ze stuit op een probleem wanneer ze gedwongen wordt te kiezen tussen haar loyaliteit aan de vrouwen van Carsely en haar verlangen om de zaak op te lossen.

  • Als Agatha hoort dat haar ex-verloofde James Lacey terugkeert naar Carsely, vertrekt ze naar het afgelegen dorp Fryfam om hem te ontlopen. Maar het dorp is niet het rustgevende toevluchtsoord waarop ze had gehoopt.

  • Nu Agatha de hoofdverdachte lijkt te zijn voor de moord op Tolly, stellen de amateurspeurneuzen van Carsely alles in het werk om de ware moordenaar te vinden en Agatha's naam te zuiveren.

  • Met de komst van een nieuwe, knappe kapelaan worden de zondagsdiensten opeens veel beter bezocht, tot ergernis van Sarah. Maar wanneer Carsely wordt opgeschrikt door een moord, is opeens niet alles meer zo hemels in het dorp.

  • Nu een inwoner van Carsely als verdachte wordt aangemerkt in een dubbele moordzaak, gaat Agatha op zoek naar de ware dader om ervoor te zorgen dat deze wordt opgesloten voordat hij of zij opnieuw kan toeslaan.

Details

Acteurs
Mathew Horne, Marcia Warren, Ashley Jensen
Regisseur
Roberto Bangura
Taal
ENG
Inbegrepen bij
Movies & Series
Naar de catalogus