Running Wild With Bear Grylls seizoen 6

Kenmerken

Type
Serie
Formaat en prijs
HD
Jaar
2020
Genre
TV Show
Informatie
Klik hier voor Info over Movies & Series
Kijkwijzer

7 Afleveringen plus beschrijving

  • Bear neemt Marvel superster Anthony Mackie mee naar de hoogste pieken van de Italiaanse Dolomieten voor een onvergetelijk avontuur. In ijskoude temperaturen trotseren ze steile kliffen en jagen ze op sneeuwratten.

  • Acteur Terry Crews vergezelt Bear op een reis door het verraderlijke terrein van IJsland. Hun avontuur begint met een heli-skitocht naar de bergen, waar ze een vulkanische puinhelling moeten afdalen zonder een steenlawine te veroorzaken.

  • Bear neemt racekampioene Danica Patrick mee naar de woestijn voor bloedstollende actie. Samen nemen ze het op tegen steile kliffen en verschroeiende hitte terwijl ze zich een weg banen door een van de ruigste gebieden ter wereld.

  • Bear drijft acteur Rainn Wilson tot het uiterste bij het abseilen en bergbeklimmen, maar pas wanneer ze gaan vissen, nemen de dingen een onthullende wending in wat absoluut de meest naakte aflevering in de geschiedenis van de show is!

  • Bear Grylls gaat met comedian Keegan-Michael Key op avontuur in de lavavelden van IJsland. Keegan-Michael wordt zowel mentaal als fysiek tot het uiterste gedreven in een ervaring die hij nooit meer zal vergeten.

  • Bear neemt levende legende Danny Trejo mee naar de duizelingwekkende pieken en steile ravijnen van Arches National Park in Utah. Onder verschroeiende temperaturen beklimmen Bear en Danny enorme rotsblokken en steken ze steile kliffen over.

  • Bear neemt televisiepersoonlijkheid Bobby Bones mee terug de wildernis in, dit keer met zijn nieuwe verloofde Caitlin Parker. Wat is een betere manier om het avontuur van het huwelijk aan te gaan dan een wildernis-bootcamp met Bear Grylls?!

Details

Acteurs
Bear Grylls
Regisseur
Taal
ENG
Inbegrepen bij
Movies & Series
Naar de catalogus