Saving Hope seizoen 5

Kenmerken

Type
Serie
Formaat en prijs
HD
Jaar
2017
Genre
Drama
Informatie
Klik hier voor Info over Movies & Series
Kijkwijzer

18 Afleveringen plus beschrijving

 • In de nasleep van het einde van vorig seizoen, vecht Alex om het leven te redden van een jonge vrouw. Nadat Charlie een kogel in zijn arm krijgt, wordt de dokter de patiënt. Dana's geduld wordt op de proef gesteld door een eigenwijze mannelijke stripper.

 • Alex en Maggie ontdekken dat één van de overlevenden van het auto-ongeluk die ze behandelen borstkanker heeft, en een match is voor hun kankeronderzoek. Ondertussen wordt Dana's vastberadenheid om opnieuw te mogen werken in Trauma op de proef gesteld.

 • Het is een niet-zo-gelukkige verjaardag voor Alex, die nog herstellende is van haar breuk met Charlie. Tot overmaat van ramp doet ze een belofte aan een jong meisje, waarvan haar eigen verjaardag ontspoort door de sikkelcelcrisis van haar vader.

 • De gemoederen lopen hoog op als Dev's rivaal op de medische faculteit, Billy Scott, in Hope Zion arriveert, terwijl Alex de regels breekt en haar baan op het spel zet om Manny te helpen het leven van een kwetsbare jongere te redden.

 • Hoewel Alex's patiënt wanhopig op zoek is naar een levertransplantatie, is de enige donor een vervreemde vader die zich schuilhoudt in getuigenbescherming, waardoor Alex tot het uiterste moet gaan om ervoor te zorgen dat beiden overleven.

 • Wanneer Alex en Maggie het niet eens kunnen worden over de beste manier om een zieke Bree te helpen, zorgt hun aarzeling voor complicaties.

 • Na de tragische complicaties met hun kankerpatiënt Bree, worden Alex en Maggie onderzocht door een advocaat die de waarheid boven tafel wil krijgen. Tot overmaat van ramp moet Alex haar moeder vertellen dat ze gediagnosticeerd is met een terminale ziekte.

 • Charlie en Manny gaan de strijd aan met elkaar terwijl ze twee geliefden behandelen die een affaire hebben. Maggie en Dawn's verschillende benaderingen van geneeskunde botsen tijdens de behandeling van een vader met een ninja-ster verwonding.

 • Wanneer een John Doe het ziekenhuis binnenkomt nadat hij is aangereden door een metrotrein, is het een race tegen de klok om zijn leven te redden, maar de dingen nemen een meer dramatische wending wanneer Charlie zich realiseert dat de man geen John Doe is, maar "The Great" Randall Crane .

 • Terwijl ze de herdenkingsdienst voor haar moeder aan het plannen is, behandelt Alex een jonge chronische nierpatiënte die een zus heeft die een van haar nieren gaat doneren, maar wanneer ze een hartvirus blijkt te hebben, wordt de zieke zus de redder.

 • Charlie wordt achtervolgd door een lastige geest die niet kan ophouden terwijl hij het leven probeert te redden van een jongeman die met zijn broers in een zwaar auto-ongeluk zat, die het niet overleefden.

 • Als laatste patiënt voor hun vertrek naar Londen, behandelen Maggie en Sydney met de hulp van Alex de zwangere vrouw van een dokter. Maar als er nieuws komt over een positie als verloskundige bij Hope Zion, twijfelt Maggie of verhuizen naar Londen voor de liefde wel de juiste beslissing is.

 • Alex probeert een medische oorzaak te vinden voor het plotselinge en dramatische begin van gedrags- en woedebeheersingsproblemen van een tiener. Shahir en Dev behandelen een patiënt die door de politie in elkaar is geslagen, en Dawn denkt buiten de gebaande paden om een goedhartige en filantropische patiënt te helpen die een harttransplantatie nodig heeft.

 • Charlie worstelt meer dan ooit met zijn relatie tot de geestenwereld nadat een geest hem afleidt op de plaats van een ongeluk, met de dood van een kind tot gevolg. Alex moet een holistische "goeroe" ervan overtuigen een hernia-operatie te ondergaan.

 • Terwijl Charlie wordt geëvalueerd door het ziekenhuisbestuur vanwege zijn grillige gedrag, gaat Alex verder met de post-operatieve zorg voor zelfhulpgoeroe Layla, die reinigingsrituelen op Alex uitvoert om haar blokkades te openen.

 • Alex, Dawn en Dana pleiten voor een revolutionaire kankeroperatie -de Sugarbaker- in Hope Zion en zijn verrast als Dr. Jeremy Bishop terugkeert om de operatie te leiden.

 • Alex en Charlie zijn terug op het goede spoor en plannen hun huwelijk wanneer een ramp toeslaat in een kapel en Alex en Charlie hun huwelijk in de wacht moeten zetten om het leven van een bruid te redden.

 • Alex, Charlie en Luke krijgen na een heldhaftig moment een auto-ongeluk, waardoor hun hele familie in gevaar komt. De artsen van Hope Zion worstelen om hun levens te redden.

Details

Acteurs
Michael Shanks, Julia Chan, Benjamin Ayres, Erica Durance
Regisseur
Morwyn Brebner, Malcolm MacRury
Taal
ENG
Inbegrepen bij
Movies & Series
Naar de catalogus