I Know This Much is True seizoen 1

Kenmerken

Type
Serie
Formaat en prijs
HD
Jaar
2020
Genre
Drama
Informatie
Klik hier voor Info over Movies & Series XL
Kijkwijzer

6 Afleveringen plus beschrijving

  • Dominick Birdsey moet omgaan met de gevolgen van de gewelddadige inzinking van zijn tweelingbroer Thomas en reconstrueert de gebeurtenissen die tot de aanval hebben geleid.

  • Dominick probeert de aanhoudende problemen van Thomas' acties te beheersen terwijl hij erachter komt hoe moeilijk het zal zijn om zijn broer vrij te krijgen uit het Hatch forensisch instituut.

  • Sheffer bereidt Dominick voor op een cruciale hoorzitting, die het lot van Thomas zou kunnen bepalen. Een toevallige ontmoeting met een oude klasgenoot brengt pijnlijke jeugdherinneringen naar boven.

  • Ondanks de protesten van de mensen die het dichtst bij hem staan, gaat Dominick weer aan het werk voordat hij volledig herstelt is van zijn ongeluk. Zwaar onder de medicijnen herinnert Dominick zich het verontrustende incident dat leidde tot de eerste ziekenhuisopname van Thomas.

  • Na het horen van de details over de aankomst van zijn Siciliaanse grootvader in het begin van 1900 naar Three Rivers, raakt Dominick ervan overtuigd dat zijn familie vervloekt is.

  • Een levenslange strijd tussen Dominick en Ray komt op een ongelegen moment in het openbaar tot uiting. Na een onverwachte tragedie zoekt Dominick naar verzoening met degenen die hij heeft gekwetst.

Details

Acteurs
Archie Panjabi, Mark Ruffalo, Imogen Poots, Melissa Leo, Rosie O'Donnell
Regisseur
Derek Cianfrance
Taal
ENG
Inbegrepen bij
Movies & Series XL
Naar de catalogus