Plot Against America, The seizoen 1

Kenmerken

Type
Serie
Formaat en prijs
HD
Jaar
2020
Genre
Drama
Informatie
Klik hier voor Info over Movies & Series XL
Kijkwijzer

6 Afleveringen plus beschrijving

  • Eerste aflevering van de serie. Herman Levin, die vooruitloopt op een promotie op het werk, neemt zijn familie mee naar een huis in een goede buurt. Bess is ongerust om de veiligheid van hun hechte Joodse gemeenschap te verlaten en een gezin op te voeden temidden van het groeiende antisemitisme dat wordt aangewakkerd door Lindbergh.

  • Lindbergh wordt steeds populairder in de V.S. en overtuigt ook leden van de familie Levin en Bengelsdorf. Evelyn wordt een zeer belangrijke troef in het kamp Lindbergh. Ondertussen moet Alvin kiezen tussen het dienen van een lokale ontwikkelaar of het riskeren van een open gevecht met de fascistische krachten.

  • Herman besluit dat de familie doorgaat met hun geplande reis naar Washington, D.C., ondanks de wens van Bess om Canada te bezoeken, waar joodse gezinnen naartoe emigreren.

  • Evelyn en Bengelsdorf ontvangen een uitnodiging van mevrouw Lindbergh voor een staatsdiner voor de minister van Buitenlandse Zaken van nazi-Duitsland.

  • Nadat de familie is geselecteerd voor een in wezen gedwongen verhuizing naar Kentucky in het kader van de Homestead Act, lijkt Herman beroep aan te tekenen bij de rechtbank.

  • Laatste aflevering van de serie. Terwijl rellen en samenzweringen zich in de aanloop naar de verkiezingsdag over het land verspreiden, neemt Herman maatregelen om zijn familie in veiligheid te houden.

Details

Acteurs
Winona Ryder, Zoe Kazan, Morgan Spector, John Turturro
Regisseur
Minkie Spiro, Thomas Schlamme
Taal
ENG
Inbegrepen bij
Movies & Series XL
Naar de catalogus