Outsider, The seizoen 1

Kenmerken

Type
Serie
Formaat en prijs
HD
Jaar
2020
Genre
Drama
Informatie
Klik hier voor Info over Movies & Series XL
Kijkwijzer

10 Afleveringen plus beschrijving

  • Wanneer het lichaam van een 11-jarige jongen wordt gevonden in het bos van Georgia, lanceert detective Ralph Anderson een onderzoek naar de gruwelijke moord; ooggetuigen en fysiek bewijs wijzen naar de lokale leraar en honkbalcoach Terry Maitland.

  • Ralph geeft toe dat hij verbijsterd is over het tegenstrijdige fysieke bewijs en een onverwachte tragedie gooit het hele onderzoek in het honderd. Glory probeert haar dochter Jessa, die zegt dat ze 's nachts door een vreemde man in haar kamer is bezocht, te kalmeren.

  • Ondanks het feit dat hij op verplicht verlof is, blijft Ralph de omstandigheden rond de nacht van de moord onder de loep nemen. Jack heeft een huiveringwekkende ervaring in een afgelegen schuur waar belangrijke bewijzen en een mysterieuze substantie zijn gevonden.

  • Terwijl ze de recente familievakantie van de Maitlands traceert, zoekt Holly ook naar een mogelijk verband met een griezelig gelijkaardig geval en krijgt een waardevol inzicht van de lokale voormalige detective Andy Katcavage. Glory wordt in haar dagelijks leven steeds kritischer bekeken.

  • Na terugkomst van een eye-opening trip naar New York, zoekt Holly naar aanwijzingen op verschillende locaties die verband houden met de Dayton-zaak. Jeannie wordt opgeschrikt door een verontrustend incident op het werk en levert een onheilspellende waarschuwing af aan Ralph.

  • Holly presenteert haar theorie over het verband tussen twee andere kindermoorden en de zaak Frankie Peterson, terwijl Ralph sceptisch blijft, stelt Yunis voor dat ze Claude, de laatste persoon die contact had met Terry, gaan onderzoeken.

  • Holly doet een berekende poging om de instabiele, geconflicteerde Jack te helpen, terwijl hun locatie wordt gevolgd door Ralph en Alec. Nadat ze op haar eerste dag terug op het werk wordt geconfronteerd met dorpsroddels, overweegt Glory het voorstel van Howie over het veiligstellen van de financiële toekomst van haar familie.

  • Claude voelt onheil op komst en herstelt het contact met zijn broer Seale in Tennessee, terwijl Holly, Ralph, Yunis en Andy hem volgen in de hoop de duistere kracht te isoleren en de volgende moord te verijdelen. Ondertussen voorkomt een familie die een plaatselijk grotfestival bezoekt ternauwernood een gevaarlijke ontmoeting.

  • Na het verbergen van hun ware doel in de stad voor de lokale politie, interviewen Ralph en Yunis getuigen van het grottenfestival, terwijl Holly en Andy de scène bezoeken. Later beschouwt de groep zijn volgende stap terwijl Claude zich bezighoudt met het aandeel van zijn rol.

  • In de finale van seizoen 1 bevindt de groep zich in een climax in hun laatste wanhopige poging om El Coco uit te roeien.

Details

Acteurs
Jeremy Bobb, Hettienne Park, Joshua Whichard, Scarlett Blum, Ben Mendelsohn, Frank Deal, Julianne Nicholson, Cynthia Erivo, Claire Bronson, Michael H. Cole, Paddy Considine, Mare Winningham, Michael Esper, Yul Vazquez, Bill Camp, Jason Bateman, Summer Fontana
Regisseur
Igor Martinovic, Andrew Bernstein, Daina Reid, Jason Bateman, Karyn Kusama
Taal
ENG
Inbegrepen bij
Movies & Series XL
Naar de catalogus