Ray Donovan seizoen 7

Kenmerken

Type
Serie
Formaat en prijs
HD
Jaar
2019
Genre
Misdaad
Informatie
Klik hier voor Info over Movies & Series
Kijkwijzer

10 Afleveringen plus beschrijving

  • Seizoen zeven van Ray Donovan vindt Ray werkend om de man te zijn die zijn familie nodig heeft. Terwijl hij vooruitgang boekt met Dr. Amiot, zijn er gevaren uit het verleden die de Ray Donovan van vroeger vereisen.

  • Ray moet een nieuwe manier vinden om Detective Perry van zijn spoor te halen, terwijl hij rekening houdt met een persoonlijk verlies. Wanneer Bunchy's apotheek wordt aangevallen, neemt hij het heft in eigen handen, en wordt hij in de publieke schijnwerpers gezet. Daryll's isolement neemt toe terwijl hij worstelt om zijn plaats in de Donovan familie te vinden.

  • Ray komt dichter bij Molly Sullivan te staan als hij zich hun familieband realiseert. Claudette komt naar New York en ontdekt dat Daryll op Detective Perry's radar staat. Bunchy probeert zijn heldenmoed in te zetten voor een loonsverhoging.

  • Burgemeester Feratti verhoogt de inzet in zijn onderhandelingen met de Sullivans, waarna Ray moet ingrijpen om de deal af te ronden. Bridget en Smitty worden opgeroepen om Jonathan Walker Hanson's onsmakelijke publiciteitsschandaal op te lossen.

  • Na Feratti's machtsvertoon reizen Ray en Terry naar Coney Island om Ray's vermiste auto op te sporen. Mickey, Daryll en Sandy zetten hun zoektocht naar de waarheid over de overval van 1977 voort. Smitty zoekt wraak op Adam Rain.

  • Het wordt steeds heftiger tussen Molly en Ray, maar hun families staan in de weg als Bridget, Bunchy en Jim Sullivan allemaal Ray nodig hebben om hun problemen op te lossen. Terry en Smitty helpen Ray met detectivewerk en Ray worstelt om Mickey's spoor te blijven volgen.

  • Mickey leert eindelijk de waarheid over de mislukte overval en is op zoek naar zijn deel van het geld. Ray denkt na over zijn vroege herinneringen aan Jim Sullivan terwijl hij en Molly met alle nodige middelen Sandy en Mickey proberen op te sporen opsporen.

  • Ray en Smitty moeten zich voor hun eigen acties indekken. Daryll bengt Jasmine op de hoogte van een kans op een face-to-face met Declan Sullivan. Terry en Bunchy gaan terug naar de Sjamaan om wat onafgemaakte zaken te regelen.

  • Met zijn rug tegen de muur, wendt Ray zich tot rechter Scholl om zijn naam te zuiveren met Det. Perry. Daryll wordt naar de rand geduwd door de Sullivans terwijl Mickey achter Jim's geld aan blijft gaan. Terry maakt een onverwachte vriend bij de fysiotherapie.

  • Ray leert eindelijk de waarheid over de dood van zijn zus Bridget. Mickey's zoektocht naar het geld dat hij verschuldigd is, leidt tot een dodelijke confrontatie tussen de Sullivans en de Donovans.

Details

Acteurs
Dash Mihok, Eddie Marsan, Liev Schreiber, Katherine Moennig
Regisseur
Ann Biderman
Taal
ENG
Inbegrepen bij
Movies & Series
Naar de catalogus