Pagan Peak seizoen 1

Kenmerken

Type
Serie
Formaat en prijs
HD
Jaar
2019
Genre
Misdaad
Informatie
Klik hier voor Info over Movies & Series
Kijkwijzer

8 Afleveringen plus beschrijving

  • Op de grenssteen aan de Oostenrijks-Duitse grens wordt een bevroren lichaam gevonden, als een soort heidens ritueel. Niet veel later sluiten Gedeon Winter uit Oostenrijk en Ellie Stocker uit Duitsland zich aan bij de zaak. De moordenaar heeft audioberichten naar de pers gestuurd.

  • In Oostenrijk is een Duitse ondernemer vermoord. Zijn geheime minnaar werd 's avonds laat in coma gevonden op een skipiste, doordrenkt van bloed. Het bewijsmateriaal legt een verband tussen deze zaak en de eerste moord.

  • De onderzoekers worden getipt door de gruwelijke foto van de moordenaar en vinden de Krampus-legende - een symbolisch wezen dat berucht is omdat het de ondeugende en onwaardige mensen heeft gestraft.

  • Samen met cultist Brunner, proberen Ellie en Gedeon een val te zetten voor de moordenaar. Om dit plan te laten werken, zullen zij wettelijke beperkingen moeten doorbreken.

  • Samen met cultist Brunner, proberen Ellie en Gedeon een val te zetten voor de moordenaar. Om dit plan te laten werken, zullen zij wettelijke beperkingen moeten doorbreken.

  • Een heftige ontploffing blaast een modewinkel in Salzburg op. Ondanks dat Ellie en Gedeon het gebouw op tijd proberen te evacueren, raakt een kind dodelijk gewond bij de explosie.

  • Wanneer de internationale persconferentie over de bomaanslag wordt onderbroken, vermoedt iedereen dat er iets groots moet zijn gebeurd: Een man met een Krampusmasker is neergeschoten tijdens een vuurgevecht met de politie.

  • In de Oostenrijkse regio Stiermarken wordt een vergaan vrouwelijk lichaam gevonden in een begraven houten kist. Wanneer het slachtoffer geïdentificeerd wordt als Malica, voelt Gedeon dat de Krampus-moordenaar weer toegeslagen is.

Details

Acteurs
Natasha Petrovic, Franz Hartwig, Julia Jentsch, Nicholas Ofczarek, Theresa Martini
Regisseur
Cyrill Boss, Philipp Stennert
Taal
GER
Inbegrepen bij
Movies & Series
Naar de catalogus