Euphoria seizoen 1

Kenmerken

Type
Serie
Formaat en prijs
HD
Jaar
2019
Genre
Drama
Informatie
Klik hier voor Info over Movies & Series XL
Kijkwijzer

10 Afleveringen plus beschrijving

  • Eerste aflevering van de serie. De zeventienjarige Rue keert terug thuis uit het afkickcentrum zonder plannen om clean te blijven. Ze ontmoet Jules, een nieuwkomer in de stad, op een feestje in het huis van McKay. Nate frustreert McKay als McKay interesse toont in Cassie. Nate en Maddy, die weer eens uit elkaar gegaan zijn, proberen elkaar jaloers te maken. Ondertussen komt Kat onder druk om iets te verliezen.

  • Op de eerste schooldag is Rue opgetogen over haar nieuwe vriend Jules, maar heeft ze moeite om het verleden achter zich te laten en brengt ze zichzelf in de problemen bij Fezco. Nate raakt geobsedeerd door Tyler, de scharrel van Maddy, terwijl hij terug bij Maddy probeert te komen. Kat komt erachter dat een video van haar online is boven komen drijven. McKay reageert zijn studiestress af op Cassie.

  • Kat besluit webcammen te proberen en heeft haar eerste sessie. Jules valt voor een jongen online en vraagt Rue om haar te helpen wat naaktfoto’s te nemen. Maddy vindt iets aparts op de telefoon van Nate. Cassie en McKay brengen het weekend door op zijn school en gaan naar een feestje van de studentenvereniging waar hij wordt ontgroend. Rue wordt op NA geconfronteerd over haar leugens.

  • Rue probeert clean te raken voor Jules en begeleidt Gia op het carnaval. Jules komt Cal tegen met zijn familie. Cassie en Mandy, geïrriteerd door hun vriendjes, besluiten om samen Molly te doen. Kat trekt op met Ethan totdat ze een situatie verkeerd beoordeelt. Nate laat zien wie hij werkelijk is.

  • In de nasleep van het carnaval krijgen Maddy en Nate te maken met een politieonderzoek. Jules begint zich onder druk gezet te voelen door haar rol in de onthouding van Rue. Kat negeert een verwarde Ethan en omarmt haar nieuwe levensstijl. Cassie probeert afstand te nemen van Daniel en zich te richten op haar relatie met McKay. Cal maakt zich zorgen over de gevolgen van zijn acties voor zijn zoons.

  • Op Halloween maakt Rue zich zorgen over haar afhankelijkheid van Jules, terwijl Jules zorgwekkend gedrag begint te vertonen. McKay twijfelt over zijn toekomst in football. Na een rare nacht met McKay brengt Cassie wat tijd door met Daniel. De zaken gaan goed voor Kat terwijl ze afstand blijft houden van Ethan. Nate bedenkt een plan om zijn leven terug op de rails te krijgen.

  • Rue wordt depressief en bekijkt 22 afleveringen van een Britse realityshow op rij. Jules gaat op bezoek bij een oude vriend. Cassie gaat op zoek naar advies in de nasleep van Halloween.

  • Tijdens de laatste aflevering van seizoen één is het tijd voor het winterbal op East Highland.

  • Series Special - In de nasleep van het vertrek van Jules op het station en de terugval, volgt deze eerste speciale aflevering Rue als ze Kerstmis viert.

  • Series Special - Deze tweede special volgt Jules tijdens de kerstvakantie terwijl ze terugblikt op het jaar.

Details

Acteurs
Jacob Elordi, Alanna Ubach, Sydney Sweeney, Lukas Gage, John Ales, Alexa Demie, Nika King, Hunter Schafer, Eric Dane, Angus Cloud, Algee Smith, Storm Reid, Zendaya, Maude Apatow, Barbie Ferreira
Regisseur
Augustine Frizzell, Sam Levinson, Jennifer Morrison, Pippa Bianco
Taal
ENG
Inbegrepen bij
Movies & Series XL
Naar de catalogus