Crashing seizoen 3

Kenmerken

Type
Serie
Formaat en prijs
HD
Jaar
2019
Genre
Komedie
Informatie
Klik hier voor Info over Movies & Series XL
Kijkwijzer

8 Afleveringen plus beschrijving

  • Als zijn succesvolle comedytour ten einde komt neemt Pete de jonge comedian Jaboukie onder zijn vleugels. Bij terugkomst in New York moet Pete auditie doen bij de Comedy Cellar. Dit kan alles veranderen.

  • Omdat hij het gevoel heeft dat hij door zijn afwezigheid ietwat is vervreemd van de scene, accepteert Pete een aanbod van een Joodse show. Elon Gold en Modi zetten hier hun vraagtekens bij het impulsieve gedrag van Pete bij een vrouw die hij eerder op de dag heeft ontmoet.

  • Pete valt halsoverkop in een relatie met zijn nieuwe vriendin Kat, die hem aanspoort om zijn carrière agressiever aan te pakken. Op de avond dat ze drie weken bij elkaar zijn, gaat alles in een stroomversnelling, ze bezoeken een seksshop en een comedyshow verandert in een nacht waarin alles om Pete draait.

  • Pete reis met Jason naar New Jersey voor een weekend met shows bij een grote zakelijke comedyclub en tot zijn verrassing verblijft zijn ex Ali bij hen in het comedy-appartement. Jasons vrouwenhatende act en standpunten zorgen ervoor dat Pete vraagtekens zet bij zijn carrière in de comedy.

  • Tijdens een tourstop bezoekt Pete zijn ouders en introduceert hij Kat, die vooral de overdreven nauwe band met zijn overheersende moeder opmerkt. Terwijl hij de vrede probeert te bewaren, komt Pete steeds meer vast te zitten tussen de twee belangrijkste vrouwen in zijn leven.

  • Pete en Kat bezoeken een feestje waar Ali’s late-nightoptreden bij Seth Meyers wordt getoond. De onderlinge spanningen stijgen door de nervositeit van Ali over haar comedyset en Kat wordt jaloers op de vriendschap van Pete met zijn ex.

  • Pete geniet van de voordelen van een Christelijke comedytour, maar voelt zich in zijn hemd gezet als hij de NY Cellar-komiek Jessica Kirson in Charleston tegenkomt. Nadat Pete Kat negeert tijdens zijn tour, praten ze eindelijk over hun relatie.

  • Slot van Seizoen Drie. Pete krijgt een unieke kans als openingsact voor John Mulaney bij Town Hall, maar het optreden brengt hem in een ongemakkelijke situatie.

Details

Acteurs
Jaboukie Young-White, Pete Holmes, Keith Robinson, Jo Mei, Lauren Lapkus, Zach Cherry, Azriel Crews, George Basil, Jamie Lee, Dov Davidoff, Artie Lange
Regisseur
Judd Apatow, Gillian Robespierre, Pete Holmes, Oren Brimer, Ryan McFaul
Taal
ENG
Inbegrepen bij
Movies & Series XL
Naar de catalogus