Mega Mindy seizoen 5

Kenmerken

Type
Serie
Formaat en prijs
HD
Jaar
2010
Genre
Kids
Informatie
Klik hier voor Info over Movies & Series
Kijkwijzer

13 Afleveringen plus beschrijving

 • Oma en Opa winnen zonder het zelf te beseffen de reis van hun leven. Maar als ze zo in een snoepfabriek belanden, beseffen ze dat deze reis niet helemaal is wat ze verwacht hadden.

 • Op een dag staan tante en nichtje Amerika plots in het huis van de Fonkels. Tante Amerika beweert een achterachternicht te zijn van oma Fonkel. Oma Fonkel kan zich echter niet herinneren dat ze familie heeft in Amerika… Mieke ruikt onraad!

 • Op het dorpsplein landt een ufo. De ruimtewezens zijn vriendelijk en delen geschenken uit. Zelfs Mieke is onder de indruk. Dan voelt ze plots dat er toch iets niet klopt! Mega Mindy-time!

 • De vriendelijke kok, Julien, heeft een gezellig restaurant in het dorp. Jammer genoeg wordt hij gechanteerd door een boevenbende. Als hij niet betaalt, zullen de boeven zijn klanten vergiftigen! De arme kok heeft duidelijk hulp nodig…

 • Tijdens een grote schoonmaakbeurt duikt er plots een oude schatkaart op. Door stom toeval komt deze in de handen van Migrain terecht. Natuurlijk wil hij kost wat kost de schat opgraven! Maar zal Migrain deze schat ook vinden?

 • Het dorp wordt geterroriseerd door een gevaarlijke motorbende, 'De bende van Big Chief'. Om de geheimzinnige leider van de bende op te pakken, moeten Toby en Migrain infiltreren in het bendemilieu. Als dat maar goed komt…

 • De vlinder, een gevaarlijke gangster, is voor de zoveelste keer ontsnapt uit een streng bewaakte gevangenis. Niemand begrijpt hoe hij telkens opnieuw kan ontsnappen. De politie geeft Migrain de opdracht om hem strenger te bewaken.

 • In het dorp wordt ‘De Rode Roos’ georganiseerd, een prestigieuze danswedstrijd. Zowel oma en opa Fonkel als Mieke en Toby schrijven zich in. Zij zullen het moeten opnemen tegen Lorenzo en Charlotte, beter bekend als ‘De Magnifico’s’.

 • Reddy en Freddy, een boevenduo, geven gratis schattige teddybeertjes aan Migrain. Hij deelt ze nietsvermoedend uit aan de mensen in het dorp. Maar al snel blijkt dat er iets mis is met de beertjes! Voor Mieke is het Mega Mindy tijd!

 • Een slechterik beveelt een smokkelaar om zeldzame vogels te vangen. De diertjes komen per ongeluk in de handen van Mieke, Toby en Migrain. Zij zetten de achtervolging in om de slechteriken te pakken, maar dan loopt het fout…

 • Een beroemde pianiste is in het dorp voor een concert. Twee slechteriken beslissen om haar te gijzelen en een bom in haar piano te verstoppen. Zal Mega Mindy erin slagen om de slechteriken te stoppen en de bom tijdig uit te schakelen?

 • Migrain besluit de wielerheld, Willy Vitesse, te eren door aan hem een fietsroute op te dragen én een gouden fiets cadeau te doen. Twee schurken achterhalen het plan en proberen de gouden fiets te bemachtigen. Mega Mindy grijpt in!

 • Mega Mindy krijgt te maken met een slimme schurk! Eerst probeert hij toeristen een zonnecrème aan te smeren waar ze groen van worden. Om vervolgens, vermomd als professor, te komen aanzetten met de enige remedie voor het probleem…

Details

Acteurs
Louis Talpe, Free Souffriau, Anton Cogen
Regisseur
Matthias Temmermans
Taal
DUT
Inbegrepen bij
Movies & Series
Naar de catalogus