Enlightened seizoen 2

Kenmerken

Type
Serie
Formaat en prijs
HD
Jaar
2013
Genre
Komedie
Informatie
Klik hier voor Info over Movies & Series XL
Kijkwijzer

8 Afleveringen plus beschrijving

  • Première van seizoen twee. Terwijl ze probeert Abaddonn tot ondergang te brengen en zijn werknemers te bevrijden, organiseert Amy een vergadering met charmante klokkenluider en journalist Jeff Flender (Dermot Mulroney), en deelt ze belastende e-mails met hem, op het werk afgedrukt met Tyler's IT-wachtwoord. Hoewel hij in de e-mails geen verhaal vindt, spoort Jeff Amy aan verder te zoeken en explosiever bewijs te vinden dat het bedrijf ten onder kan doen gaan.

  • Amy en een nog aarzelende Tyler ontmoeten Jeff in een LA jazzclub, waar Jeff onthult dat hij al werkte aan een verhaal over Abaddonn, maar bewijs van omkoping nodig heeft, waardoor Amy zich verliest in haar wraakfantasieën. Wanneer verschillende leidinggevenden niet kunnen inloggen in hun accounts, wordt de veiligheidsinbraak van Abaddonn onthuld, waardoor Tyler razendsnel een oplossing moet vinden die onderzoekers niet naar hem of Amy leidt. Dougie verdenkt opzet en zweert de ware daders te vinden, terwijl Krista met spoed naar het ziekenhuis moet met een zwangerschapscomplicatie.

  • Amy krijgt een brief uit Hawaï van Levi, die klaagt over de beperkingen van Open Air, de holistische filosofie en zijn kamergenoot Tony die geobsedeerd is met zijn lichaamsfuncties. Om het aan te kunnen, ontsnapt Levi met een paar mede-ontevredenen, Travis (Christopher Abbott) en Danielle (Ashley Hinshaw) voor een avond vol met drugs en losbandigheid in een hotel in de buurt. Nadat hij tot zijn uiterste feestlimieten gaat, besluit Levi dat hij er klaar voor is om terug te keren naar Open Air en rehab nog één kans te geven.

  • Amy wordt geïnspireerd om sociale media te gebruiken om haar bericht van verandering te delen en woont een samenkomst van liberale intellectuelen bij op uitnodiging van Jeff. Dougie komt er achter wie het systeem van Abaddonn heeft gehackt, maar meldt de inbreuk toch niet bij HR. Amy loopt Abaddonn CEO Charles Szidon tegen het lijf.

  • In een poging om vuil op te spitten over Szidon, proberen Amy, Tyler en Dougie (nog steeds nijdig over zijn verraad door het management) om en om de CEO's assistent Eileen te bevrienden. Nadat ze eindelijk instemt met een drankje met het trio na het werk, valt Eileen voor Tyler, die een slecht geweten krijgt wanneer de twee beginnen te daten.

  • Tijdens het nagenieten van het vinden van goud in Szidon's e-mails, laat Amy haar gevoelens binnen over Jeff en dagdroomt over een perfect leven met de knappe journalist. De droom komt echter tot een abrupt einde wanneer Levi onverwacht terugkeert van rehab in Hawaï.

  • Tyler hoopt dat Amy haar kruistocht tegen Abaddonn zal stopzetten en vraagt Eileen een vergadering voor Amy met Szidon te regelen, die meer medeleven heeft dan Amy verwachtte. Dougie ontspoort nadat hij officieel bericht krijgt over Cogentiva's toekomst. Amy vertelt Krista over de Abaddonn-ontmaskering en heeft een gespannen ontmoeting met Levi.

  • Slot van Seizoen Twee. Amy staat op het punt Abaddonn ten val te brengen, en waarschuwt Tyler zich voor te bereiden op de onvermijdelijke consequenties. Ze vertelt haar moeder ook over de ontmaskering, die anders reageert dan Amy verwachte. Wanneer Szidon hoort over haar intenties, beschuldigt Amy ten onrechte Krista, die net is bevallen. Terwijl de crisis zijn climax bereikt, wordt Amy onderschept door HR, die haar meenemen voor een eindafrekening met Szidon en Abaddonn's advocaten.

Details

Acteurs
Laura Dern, Bayne Gibby, Travis Heaps, Michaela Watkins, Jon Shere, Sarah Burns, Diane Ladd, Timm Sharp, Brent Bradshaw, Molly Shannon, Mike White, Dermot Mulroney, Luke Wilson, Christie Volkmer, James Rebhorn
Regisseur
Nicole Holofcener, David Michôd, James Bobin, Todd Haynes, Mike White
Taal
ENG
Inbegrepen bij
Movies & Series XL
Naar de catalogus