Insecure seizoen 2

Kenmerken

Type
Serie
Formaat en prijs
HD
Jaar
2017
Genre
Komedie
Informatie
Klik hier voor Info over Movies & Series XL
Kijkwijzer

8 Afleveringen plus beschrijving

  • Premiere van seizoen twee. Issa heeft het lastig nu het uit is met Lawrence, terwijl ze kampt met de uitdagingen van een nieuwe werkopdracht. Molly stelt vraagtekens bij haar waarde op het werk. Lawrence moet zich aanpassen aan de nieuwe omstandigheden.

  • Issa probeert een vreemde ontmoeting te begrijpen. Lawrence moet nadenken over cruciale beslissingen. Nadat ze harde feiten heeft gehoord, probeert Molly bij de 'mannenclub' op kantoor te komen. Issa en Freida krijgen met een lastige conrector te maken.

  • Een seksueel gefrustreerde Issa probeert op een nieuwe manier te daten. Tijdens een avondje uit met de meiden, komt Molly een veelbelovende nieuwe man tegen. De toewijding van Lawrence wordt getest door zijn nieuwe werkvrienden.

  • Tijdens een feestje overdag wordt het nieuwe zelfvertrouwen van Issa ondermijnd. Molly heeft plezier met een vriend uit haar jeugd, Dro. Een uitje naar de supermarkt verandert in een wilde en gekke nacht voor Lawrence.

  • Issa probeert een rooster op te bouwen en krijgt ruzie met Frieda tijdens een werkuitje. De dag van Molly neemt een onverwachte wending tijdens de vernieuwing van de huwelijksgeloften van haar ouders. Lawrence komt per ongeluk nieuws over Issa tegen.

  • Zonder auto, wordt Issa geconfronteerd met teleurstelling bij het bijhouden van haar schema. Molly maakt zich zorgen over een sterke vriendschap en omarmt iets nieuws. Lawrence wordt geconfronteerd met de werkrealiteit nadat hij een nieuwe app pitcht.

  • De spanning loopt op tijdens het etentje van Derek en Tiffany. Molly denkt na over haar toekomst nadat ze wordt gedwongen om haar romantische realiteit onder ogen te zien. Issa probeert om de problemen met Frieda op te lossen.

  • Slot seizoen twee. In de loop van een belangrijke maand moeten Issa, Molly en Lawrence belangrijke keuzes onder ogen zien die impact hebben op hun werk en persoonlijke levens, waarbij ze allemaal moeten kiezen tussen een nieuwe toekomst of het verleden.

Details

Acteurs
Issa Rae, Yvonne Orji, Natasha Rothwell, Jean Elie, Neil Brown Jr., Lisa Joyce, Jay Ellis, Lorena Flores, Catherine Curtin, Maya Erskine, Amanda Seales, Dominique Perry, David Hull
Regisseur
Prentice Penny, Kevin Bray, Melina Matsoukas, Marta Cunningham, Tina Mabry
Taal
ENG
Inbegrepen bij
Movies & Series XL
Naar de catalogus