Crashing seizoen 1

Kenmerken

Type
Serie
Formaat en prijs
HD
Jaar
2017
Genre
Komedie
Informatie
Klik hier voor Info over Movies & Series XL
Kijkwijzer

8 Afleveringen plus beschrijving

  • Eerste aflevering van de serie. Aanstormend komiek Pete raakt zijn huis kwijt als hij zijn vrouw, Jessica, op het verkeerde moment betrapt. Op het moment dat Pete probeert om troost te vinden bij een comedyclub in New York, raakt hij bevriend met de cynische komische legende Artie Lange, die hem met frisse tegenzin wat pizza, advies en een bank om op te slapen aanbiedt.

  • Pete verdrinkt in zijn nieuwe realiteit, maar Artie probeert hem hieruit te trekken met een aanbod: In ruil voor een rit naar Albany mag Pete optreden als openingsact voor Artie. Pete maakt kennis met mede-headliner T.J. Miller en probeert ervoor te zorgen dat Artie sober blijft door de verleiding van een grote fan te verstoren.

  • Tijdens zijn verblijf bij T.J. Miller krijgt Pete op ongemakkelijke wijze te maken met een komiek die 'maar niet kan ophouden'. Nadat hij bericht krijgt van zijn vrouw, reizen Jessica, Pete en T.J. naar de uitverkoop in haar tuin. Hier werkt Pete samen met de nieuwe vriend van Jess, Leif, om een van zijn belangrijkste bezittingen terug te krijgen. De uitverkoop komt tot een dramatisch einde als Jess haar gevoelens uit aan Pete.

  • In een poging om tijd te krijgen op het podium, brengt Pete een nacht door met het uitdelen van flyers voor een comedyclub, of 'barking' (zoals het bekend staat in de comedywereld, en waar hij later achterkomt). Op de straten van New York krijgt hij te maken krijgt met ongeïnteresseerde lokale bewoners, raakt hij bevriend met veelbelovende komieken, gaat hij de strijd aan met een rivaliserende 'barker', en krijgt hij een peptalk van een veteraan.

  • De ouders van Pete besluiten om naar New York te komen voor de verjaardag van zijn moeder, en Pete smeekt Jess om mee te komen en te doen alsof het huwelijk nog intact is. Een gespannen etentje brengt echter een aantal harde waarheden boven water over hun relaties, omdat Jess haar mond niet kan houden. Later bereikt Pete een omslagpunt.

  • Nadat hij weer zijn huis kwijt is en wordt geconfronteerd met professionele teleurstellingen, neem Pete weer contact op met Artie Lange, die hem uitnodigt als gast voor zijn podcast. Pete ontmoet Sarah Silverman, die medelijden met hem heeft en hem uitnodigt om bij haar en haar verzameling verdwaalde komieken te verblijven. Sarah geeft hem de suggestie om werk te vinden als een komiek die het publiek 'opwarmt', waardoor Pete weer mogelijkheden heeft om werk te vinden, waarbij het zijn taak is om als reddende engel op te treden.

  • Pete is nog helemaal in de wolken van zijn laatste opwarmingsoptreden bij The Rachael Ray Show als hij hier weer uit wordt getrokken door een onverwacht bezoek van de vrouw van Leif, die hem weer terugtrekt naar de chaos van zijn scheiding met Jess.

  • Slot seizoen een. Nadat een poging om hem op te vrolijken mislukt, gaat Artie mee met Pete naar een doop. Artie komt meer te weten over religie en God dankzij een vrouw, en Pete loopt Jess tegen het lijf, waardoor hij vragen gaat stellen over zijn bereidheid om opofferingen te maken voor een leven in comedy.

Details

Acteurs
Jay Oakerson, Pete Holmes, Lauren Lapkus, George Basil, Greer Barnes, Artie Lange, Rachel Feinstein
Regisseur
Judd Apatow, Chris Kelly, Jeff Schaffer, Ryan McFaul
Taal
ENG
Inbegrepen bij
Movies & Series XL
Naar de catalogus