Sex and the City seizoen 6

Kenmerken

Type
Serie
Formaat en prijs
HD
Jaar
2003
Genre
Romantiek
Informatie
Klik hier voor Info over Movies & Series XL
Kijkwijzer

20 Afleveringen plus beschrijving

 • Terwijl ze nerveus haar eerste afspraakje met Berger afwacht, loopt Carrie voor het eerst sinds hun breuk Aidan tegen het lijf. Ze verbaast zich erover hoe moeiteloos hij zich over de breuk heeft heengezet. Miranda beseft dat ze van Steve houdt, net op het moment dat ze verneemt dat hij een nieuwe vriendin heeft. Charlotte heeft moeite met Harry's bewering dat hij enkel met een Joodse kan trouwen. Samantha slaapt met een makelaar die haar insidertips geeft tijdens het vrijen.

 • De afspraakjes tussen Carrie en Berger knetteren in de restaurants, maar lopen in de slaapkamer steevast op een sisser af. Miranda raakt verslaafd aan een Britse tv-serie over een interraciale romance. Charlotte wil zich koste wat kost tot het Jodendom laten bekeren omwille van Harry. Samantha en de meiden bezoeken een restaurant dat koude gerechten serveert en waar Sam het warm krijgt van een lekkere ober, Jerry Jerrod.

 • Na een opmerking van Carrie slaat Berger aan het flippen en hij wist de boodschap die zijn ex op hun antwoordapparaat had ingesproken. Heeft ze dan zoveel invloed op hem? Miranda vindt condooms tussen Bradys luiers en maakt zich boos op Steve. Charlotte, recent bekeerd tot het Jodendom, betreurt het verlies van Kerstmis. Smith laat zich door Sam verleiden tot een vluggertje op het werk en wordt ontslagen.

 • Carrie heeft schuldgevoelens omdat ze een klein beetje kritiek leverde op Bergers boek. Wanneer Berger Miranda leert hoe ze kan bepalen of een man al dan niet interesse in haar heeft, voelt ze de behoefte om haar nieuwe inzichten met andere vrouwen te delen. Charlotte bereidt haar eerste sabbatmaaltijd voor Harry. Samantha en Jerry laten hun seksuele fantasieen de vrije loop.

 • Carrie ontvangt een vette royaltycheque voor de verkoop van haar boeken, maar dat valt niet in goede aarde bij Berger, die zijn contract geannuleerd zag. Ondanks haar liefdesverdriet helpt Miranda Steve bij het bakken van cupcakes voor zijn nieuwe vriendin. Na het vertrek van Harry ziet Charlotte op tegen het plannen van nieuwe afspraakjes. Samantha doet de PR van Jerrys niet bepaald druk bezochte toneelstuk, ondanks zijn opvallende - en naakte - vertolking.

 • Berger laat Carrie weten dat hij aan een relationele pauze toe is. Workaholic Miranda moet dringend wat minder tijd op het werk en wat meer tijd met Brady doorbrengen. De vrouwen uit de synagoge steken elkaar de loef af om Charlotte aan een van hun vrijgezelle zonen te koppelen. Samantha de manager verandert Jerrys naam in Smith en zorgt voor fantastische reclame via een weinig verhullend billboard op Times Square.

 • Berger dumpt Carrie met een Post-it. Miranda is eindelijk haar overtollige zwangerschapskilo's kwijt en herontdekt haar "skinny jeans". Charlotte beslist dat ze haar huwelijk kleinschalig wil houden. Samantha heeft er een hekel aan om als Smiths "vriendinnetje" bestempeld te worden.

 • Carrie ondervindt dat ze dat avontuurtje met Harrys getuige eigenlijk had moeten mijden als de pest. Miranda is bang om Steves nieuwe vriendin te ontmoeten. Wanneer Harry haar per ongeluk in haar bruidsjurk ziet voor de grote dag is aangebroken, raakt Charlotte er heilig van overtuigd dat hun huwelijk vervloekt is. De zelfbedruipende Samantha heeft het moeilijk zonder mannelijke satelliet die rond haar draait.

 • Wanneer Carries schoenen tijdens een feestje gestolen worden, strooit de gastvrouw (Tatum O'Neal) zout in de wonde in plaats van zich te verontschuldigen: ze vindt Carries extravagante schoeisel en manier van leven ongepast. Miranda krijgt waterpokken en ze flirt met de knappe zwarte dokter die net zijn intrek heeft genomen in het gebouw. Charlotte moet zich aanpassen aan het feit dat ook Harry nu in haar kraaknette flat woont. Samantha ergert zich aan ondeugende kinderen in restaurants.

 • Carries liefje uit de middelbare school bezoekt haar in New York. Hij is op weg naar een psychiatrische instelling in Connecticut. Miranda wordt smoorverliefd op haar knappe buurman Robert, de ploegarts van de Knicks. Samantha wil toegang krijgen tot een exclusief zwembad in SoHo House en doet zich voor als lid... en als Britse. Geri Halliwell en David Duchovny vertolken gastrolletjes.

 • Als ze verneemt dat Big een hartoperatie moet ondergaan, bezwijkt Carrie bijna van de stress. Miranda en haar nieuwe vriend Robert groeien steeds dichter naar elkaar toe, maar ze durft hem niet voor te stellen aan Steve. Omdat ze er maar niet in slaagt om zwanger te geraken, neemt Charlotte haar toevlucht tot acupunctuur. Samantha weigert om hand in hand met Smith rond te lopen.

 • Carrie leert in een galerij de Russische kunstenaar en vijftigplusser Aleksandr Petrovsky (Mikhail Barishnikov) kennen. Miranda's vriendje Robert zegt "Ik hou van je" maar ze slaagt er zelf niet in om die woorden over haar lippen te krijgen. Charlotte is in de wolken als ze ontdekt dat ze zwanger is, maar blijft verweesd achter als de prille zwangerschap uitloopt op een miskraam. Wanneer ze daar beneden een grijs haartje ontdekt, besluit Samantha haar schaamhaar te verven. Het resultaat is behoorlijk schokkend.

 • Carrie begint wel gehecht te geraken aan Aleksandr maar ze kan niet naast zijn verleden als rokkenjager heen kijken. Steve en Miranda zijn opnieuw samen en hij trekt weer bij haar in. Het blijkt echter moeilijk om haar boze ex Robert te ontwijken. Charlotte probeert haar miskraam te vergeten door vrijwilligerswerk te doen. Samantha begeleidt Smith tijdens een branchefeestje dat georganiseerd wordt door Richard Wright.

 • Carrie vindt Aleksandr's romantische Oude Wereld-aanpak een klein beetje overweldigend. Miranda bereidt zich voor op haar niet-traditionele huwelijk met Steve. Het romantische dineetje van Charlotte en Harry eindigt spetterend, maar helaas in letterlijke zin. Samantha overweegt een borstvergroting en krijgt onverwacht nieuws te verwerken.

 • Carrie ontdekt dat Aleksandr eigenlijk geen kinderen meer wil. Miranda en Steve gaan op huwelijksreis naar een afgelegen herberg ergens in de staat New York. Baby Brady is getuige van een vrijpartij van Charlotte en Harry. Samantha misbruikt Smiths naam om een afspraak te boeken bij een bekende oncologe.

 • Carrie is boos omdat Aleksandr niet echt rekening houdt met haar gevoelens over Samantha's kanker. Wanneer haar nieuwe gezinnetje te groot wordt voor haar flat, overweegt Miranda om een huis in Brooklyn te kopen. Charlotte krijgt een hondje dat ze Elizabeth Taylor doopt. Samantha's haar begint uit te vallen door de chemotherapie.

 • Aleksandr weigert zijn werk met Carrie te bespreken of haar aan zijn vrienden voor te stellen. Miranda past zich aan haar nieuwe leven in Brooklyn aan. Charlotte schrijft Elizabeth Taylor in voor een hondenwedstrijd. Samantha maakt een sekstape met Smith om de roddels in de rioolpers als zou ze zijn "fag hag" zijn de kop in te drukken.

 • Petrovsky organiseert een etentje voor Carries intimi en doet een schokkende mededeling. Wanneer een oude feestmakker van haar niet veel later het loodje legt, neemt Carrie een drastisch besluit.

 • Voor ze zich in Parijs bij haar Rus gaat voegen, organiseert Carrie een laatste New Yorks etentje met haar vriendinnen Samantha, Charlotte en Miranda. Het leven in de Lichtstad voldoet echter niet aan haar verwachtingen. Nadat Carrie hem voor het etentje wandelen stuurde, besluit Big de andere meiden om advies te vragen. Ze zeggen dat hij dringend naar Parijs moet om hun meid terug te halen...

 • Petrovsky besteedt zodanig veel tijd aan zijn nieuwe tentoonstelling dat Carrie zich moederziel alleen voelt in Parijs. De chemotherapie tast Samantha's libido aan. Miranda moet voor Steves moeder zorgen na haar beroerte. Charlotte en Harry proberen een baby te adopteren. Big spoort Carrie op in Parijs en zegt haar eindelijk wat ze al zes jaar wilde horen... De allerlaatste aflevering van de reeks.

Details

Acteurs
Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Kim Cattrall, Cynthia Nixon
Regisseur
David Frankel, Michael Patrick King, Michael Engler, Wendey Stanzler, Timothy Van Patten, Alan Taylor, Julian Farino, Tim Van Patten
Taal
ENG
Inbegrepen bij
Movies & Series XL
Naar de catalogus