Leftovers, The seizoen 2

Kenmerken

Type
Serie
Formaat en prijs
HD
Jaar
2015
Genre
Fantasy
Informatie
Klik hier voor Info over Movies & Series XL
Kijkwijzer

10 Afleveringen plus beschrijving

  • Het Texaanse stadje Jarden werd tot "Miracle" herdoopt toen werd vastgesteld dat er geen enkele inwoner "vervoerd" was. Sindsdien is het niet alleen een toeristische trekpleister geworden, maar ook een toevluchtsoord voor mensen die geloven dat het plaatsje speciaal is en bescherming kan bieden. Eén van die plaatselijke gezinnen zijn de Murphys: vader John, moeder Erika en hun tweeling, Evie en Michael. Terwijl hij zijn stadje probeert te beschermen tegen bedriegers en charlatans, krijgt John een onheilspellende waarschuwing van een man die beweert helderziende te zijn.

  • Kevin, Nora en Jill proberen in de nasleep van de rellen in Mapleton de brokstukken van hun leven te lijmen, maar de demonen uit het verleden blijven hun kop opsteken. De nieuwe Garvey-clan verruilt hun thuisstadje voor de beschermde omgeving van Jarden alias "Miracle", om er een nieuw leven op te bouwen. Nora maakt een impulsieve keuze, terwijl Kevin zich laat meeslepen door de familiale problemen van de Murphys.

  • Het werk dat Laurie en Tom Garvery verrichten om verloren zielen te redden, eist een zware tol van hun eigen zielen. Laurie probeert de boodschap te verspreiden in verband met de dreiging van de Guilty Remnant. Anderzijds zorgt Toms infiltratie van de sekte voor een hoop bijkomende problemen.

  • Nora schiet wakker tijdens een aardbeving en ontdekt dat Kevin verdwenen is. Ze ziet haar hoop op een veilig leven in hun nieuwe woonplaats alweer in rook opgaan. Ook de Murphys zijn radeloos na de verdwijning van Evie. Wanneer Kevin plots terugkeert, blijkt hij zich niets meer te herinneren van de voorbije nacht. Ook zijn gsm, die hem aan de vermiste meisjes zou kunnen linken, blijkt verdwenen. Intussen duikt, op geheel onverwachte wijze, een oude vijand weer op.

  • Eerwaarde Matt Jamison gaat buiten Miracle op zoek naar antwoorden omtrent de plantaardige toestand van zijn vrouw Mary. Hun leven neemt echter een gevaarlijke wending wanneer ze daarna plots het stadje niet meer binnenmogen. Matt moet strijd leveren om Mary te beschermen tegen de steeds wanhopiger toeristen die net buiten de poorten van Miracle hokken.

  • Nora krijgt de kriebels van een paar onverwachte bezoekers. Al snel wordt ze helemaal in beslag genomen door een prangende vraag over zichzelf. Intussen gaat het met Kevin van kwaad naar erger en kan zijn hachelijke toestand niet langer genegeerd worden. Erika vindt een onwaarschijnlijke bondgenoot en onthult een paar beklijvende geheimen.

  • Kevin en Jill krijgen onverwacht nieuws van Nora. Kevin pakt de nasleep van Nora's nieuws aan en onderzoekt zijn opties met betrekking tot het definitief oplossen van zijn Patti-probleem. Jill beleeft op haar eentje een avontuur dat enkel in Miracle kan voorvallen. Laurie neemt een ondoordacht besluit dat niet zonder gevolgen blijft voor de Garveys.

  • Terwijl Laurie de geestelijke gezondheid van haar ex-man in twijfel begint te trekken, probeert Kevin Patti op een onverwacht slagveld te verslaan. Een vreselijke, hartverscheurende keuze is het enige dat Kevin kan verhinderen om zichzelf van haar en zijn verleden te ontdoen.

  • Een persoonlijk verlies en de daaropvolgende pelgrimstocht naar Miracle lichten een tipje van de sluier op in verband met Megs keuze om zich als kruisvaarder voor de zaak van de Guilty Remnant te profileren. Na een ruzie met Laurie, probeert Tom zich opnieuw te verzoenen met Meg.

  • Seizoensfinale. Kevin biecht tegenover een sceptische John alles op wat hij weet over de rol die hij speelde bij Evies verdwijning. Intussen dient de vierde verjaardag van de Vervoering zich aan en doet een opstand Miracle op zijn grondvesten daveren.

Details

Acteurs
Margaret Qualley, Justin Theroux, Chris Zylka, Amy Brenneman
Regisseur
Craig Zobel, Keith Gordon, Nicole Kassell, Mimi Leder, Tom Shankland, Carl Franklin
Taal
ENG
Inbegrepen bij
Movies & Series XL
Naar de catalogus