Check de nieuwste aflevering van Binge: jouw gids door ons aanbod

Simon en Sosha presenteren: Binge!

Elke donderdag om 16.00 uur

Binge is terug met een tweede seizoen. Dat betekent: een nieuw decor én een nieuw gezicht. Nóg meer nieuws en weetjes over alles wat met films en series te maken heeft: zit jij er al klaar voor?

Binge

Binge is jouw gids door ons aanbod, brengt je op de hoogte van het film- en serienieuws en leert je daarnaast de fijne kneepjes van het filmvak. Hoe zit het nu met al die filmprijzen? Wat doet een 'foley artist' precies en wat is de wetenschap achter filmposters? Je ziet dat en meer, elke donderdag om 16.00 uur in Binge!

Simon en Sosha

Simon Zijlemans is presentator, fervent gamer en film- en seriegek. Hij begon als presentator bij Gamekings en is nu een vast gezicht van Inside Gamer. Daarnaast komt hij zo nu en dan voorbij in Voetbal Inside en is hij een van de twee presentatoren van Binge!

Sosha Duysker zie je sinds 2017 regelmatig bij NPO Zapp als presentatrice van Het Klokhuis en Zapp Skills. Verder is ze natuurlijk gek van films en series. Sosha zit daarom maar al te graag naast Simon op de Binge-bank, om je elke week op de hoogte te houden van alles wat er gebeurt in de wereld van films en series.

Bekijk de nieuwste aflevering: