De 4 nieuwe series van augustus bij Ziggo

De 4 nieuwe series van augustus

Die je kunt zien bij Ziggo Movies & Series (XL)

Het is dan misschien zomer, maar dat betekent niet dat je niet lekker een nieuwe serie kan bingewatchen op de bank. Of het nu een hittegolf is of een regenachtige dag op de camping: dit zijn de nieuwe series van deze maand.

Auteur: Rozemarijn Vossen | 30 juli 2019

Ballers seizoen 5

Vanaf 26 augustus bij Movies & Series L en XL

Ballers gaat alweer zijn vijfde seizoen in. The Rock is er natuurlijk weer bij als financieel NFL-manager Spencer Strasmore. Het vorige seizoen eindigde met een emotioneel afscheid bij het graf van Spencers broer. Daarnaast zit hij midden in een rechtszaak met de NCAA. Gaat hij de zaak winnen of geeft het een spannende wending voor het nieuwe seizoen?

Er is nog weinig bekend over seizoen 5. Wat we wel weten, is dat je het nieuwste seizoen vanaf 26 augustus kunt zien bij Movies & Series L en XL.

Divorce seizoen 3

Vanaf 26 augustus bij Movies & Series L en XL

HBO kondigde onlangs aan dat dit het laatste seizoen is van de serie met Sarah Jessica Parker. Des te meer reden om de serie dus te kijken deze zomer. In het nieuwe seizoen moet Frances haar weg vinden in een nieuwe baan, nadat het goed mis gaat met haar Art Gallery.

Ook Robert moet eraan geloven, maar dan met de nieuwe baan als vader van een pasgeboren baby. De midlifecrisis lijkt er goed in te hakken. Kijk het nieuwe seizoen van Divorce nu bij Movies & Series L en XL.

Take Two seizoen 1

Vanaf 26 augustus bij Movies & Series

Sam Swift was de ster van een politieserie. Nu ze terug is uit een afkickkliniek is ze wanhopig om haar carrière weer op de rit te krijgen. Om zich voor te bereiden om haar comeback rol krijgt ze privédetective Eddie zo ver om hem te mogen schaduwen tijdens zijn werk.

Eddie zit er niet echt op te wachten, maar zoals goede verhalen altijd gaan groeien de twee meer naar elkaar toe als het seizoen zich verder ontwikkeld. Take Two kijk je vanaf 26 augustus bij Movies & Series.

new-nurses

The New Nurses seizoen 1

Vanaf 31 juli bij Movies & Series L en XL

In deze Deense medische serie zijn Erik en Anna een van de eerste studenten die naar een verpleegkundige school gaan waar vrouwen en mannen samen getraind worden. Door het gebrek aan goed opgeleide verpleegkundigen, heeft de Deense overheid besloten dat het als test is toegestaan dat mannen werken als verpleegkundige. De serie wordt geroemd om de mooie beelden, kostuums en de belichting en is genomineerd voor meerdere prijzen. Ben jij klaar voor jaren ’50 liefde, ziekte en gezondheid in een Deens ziekenhuis? 

Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?

De mogelijkheden op een rij 

Bij Ziggo kun je eenmalig films huren, vers uit de bioscoop. Of kijk zo vaak je wilt films en series als onderdeel van een abonnement. Hoe het precies werkt?

Meer kijktips: