De 5 beste series voor de allerkleinsten

De 5 beste series voor de allerkleinsten

Die je kunt kijken bij Ziggo

Met deze hitte is het soms wel lekker voor de kleintjes om rustig op de bank een filmpje of serie te kijken. Gelukkig zijn de series voor de allerkleinsten niet alleen leuk maar ook nog eens leerzaam. Deze vijf series zorgen voor kijkplezier en een beetje educatie.

Auteur: Rozemarijn Vossen | 31 juli 2018 - 10.15 uur

5. Mega Mindy

Wanneer een stad geteisterd wordt door diefstal, onrecht of oplichters, verandert Mieke in haar alter ego Mega Mindy. Dankzij de speciale uitvindingen van Opa Fonkel weet zij de plaats van misdrijf steeds op tijd te vinden en lost ze de problemen op.

Mega Mindy bestrijdt al flink wat jaren misdaad in de stad. In 2016 bestond de superheldin al 10 jaar, en nog steeds is ze nog lang niet klaar met het aanpakken van criminaliteit.

Mega Mindy kijk je met Ziggo Movies & Series:

Empty list (select items)
Empty list (select items)
Empty list (select items)

4. Heidi

Het leven van weesmeisje Heidi (5) neemt een heel andere wending wanneer ze door haar tante naar de Zwitserse Alpen gebracht wordt, om bij haar grootvader te gaan wonen. Voor de levenslustige kleine meid gaat er een compleet nieuwe wereld open. Samen met haar vrienden Peter en Clara ontdekt ze de schoonheid van de Alpen.

In de serie leert Heide wat vriendschap en vertrouwen is en leert ze over gulheid. Daarbij krijgt ze steeds meer waardering voor de natuur. En dat is in de zomer ook wel fijn om bij te brengen!

3. Bumba

Bumba is een ondeugende en vrolijke clown die in een circus zijn kunstjes opvoert. Hij krijgt hulp van zijn beste vriend Bumbalu. In hun circus beleven Bumba en vele andere bontgekleurde figuren korte avonturen en komen ze in situaties die heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten.

Als je denkt wat brabbelt die Bumba nou? Bumba spreekt een eigen taal, namelijk Bumbalees. Enkele van zijn favoriete woorden zijn Was da na, nonni nonni en tokki. 

Je ziet de avonturen van Bumba bij Ziggo Movies & Series: Seizoen 1 | Seizoen 2 | Seizoen 3

2. Wickie de Viking

Wickie de Viking is een zeer slimme en vriendelijke Vikingjongen met herkenbaar roodblond haar. Hij woont met zijn moeder Ylva en zijn vader Halvar in het Noorse Vikingdorp Flake. Halvar staat daar bekend als de koppigste Vikingleider aller tijden.

Er is door de jaren heen nogal discussie geweest of Wickie nou een jongen of een meisje is. De verwarring kwam door het langere haar en het feit dat de stem door een vrouw is ingesproken.

1. Maya de Bij

De meeste ouders kennen het nog wel uit hun jeugd en tegenwoordig is Maya de Bij in een nieuw jasje gestoken. Maya de Bij is een vrolijke en nieuwsgierige bij die heel erg gesteld is op haar vrijheid. Daarom woont ze in de wei en niet in een bijenkorf. Ze beleeft de leukste avonturen met haar vrienden Shelby de slak, Max de worm en Willy.

De allereerste Studio 100 animatiefilm van Maya de Bij kreeg de award voor Beste Animatiefilm van de Beierse Filmprijzen. De film was een groot succes in de bioscoop en is intussen verkocht aan 120 landen.

Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?
Hoe kan ik films en series kijken bij Ziggo?

De mogelijkheden op een rij 

Bij Ziggo kun je eenmalig films huren, vers uit de bioscoop. Of kijk zo vaak je wilt films en series als onderdeel van een abonnement. Hoe het precies werkt?

Meer voor kids:

Empty list (select items)