De 5 beste films en series met Dwayne 'The Rock' Johnson

De 5 beste films en series met Dwayne Johnson

die je bij Ziggo Movies & Series kunt zien

Dwayne Johnson, aka The Rock, heeft flink wat goede filmtitels op zijn naam staan. In 2001 verscheen hij voor het eerst op het witte doek in de film The Mummy Returns, en al snel krijg hij de smaak te pakken. Wij zijn ook dol op de worstelaar en acteur. Daarom hebben we 5 van onze favoriete rollen van The Rock op een rijtje gezet.

Auteur: Rozemarijn Vossen | 11 juli 2018 - 11.30 uur

5. Race to Witch Mountain

In deze remake beleeft taxichauffeur Jack Bruno het avontuur van zijn leven als hij Sara en Seth ontmoet: twee buitenaardse tieners met paranormale krachten. Om een invasie van de aarde te voorkomen, moet Jack de twee helpen hun ruimteschip te bereiken, dat begraven ligt in Witch Mountain.

Dwayne Johnson zag de originele film zelf toen hij 10 was. Het idee van kinderen met speciale krachten sprak hem toen al enorm aan. Jaren later keek hij de film samen met zijn dochtertje. Ook zij was fan en moedigde hem aan om de rol in de remake te spelen.

4. G.I. Joe: Retaliation

Het G.I. Joe-team moet het opnemen tegen Zartan, Storm Shadow en Firefly. Zartan is vermomd als president van de Verenigde Staten en heeft nu alle wereldleiders in zijn broekzak. Met als gevolg een naderende wereldoorlog. Hij beschikt helaas ook over een aantal nieuwe handlangers die het G.I. Joe-team moeten uitschakelen.

Dwayne Johnson is helemaal gek op G.I. Joe co-star Channing Tatum, en dat steekt ie niet onder stoelen of banken. Volgens Dwayne is Tatum als een broer voor hem én hij vind hem heel erg sexy. Bromance!

3. Get Smart

De film draait om Maxwell Smart. Hij is idolaat van Agent 23 (Dwayne Johnson) en doet er alles aan om ook een spion voor de Amerikaanse organisatie Control te worden. Na een aanslag op deze geheime organisatie mag Smart onder code naam 86 op zoek naar terroristen die verantwoordelijk worden gehouden voor de aanslag op Control.

Agent 23, gespeeld door Dwayne Johnson, is de spion waar alle andere spionnen jaloers op zijn. Zelf vindt Dwayne zijn personage dan ook extreem knap. Ach, als je dagelijks in de ring staat kan een flinke dosis zelfvertrouwen geen kwaad natuurlijk.

2. Jumanji: Welcome to the Jungle

We kennen allemaal de originele film met Robin Williams. In het vervolg dat dit jaar uitkwam worden vier tieners een computerspel ingezogen. Ze veranderen in de volwassenen die ze zelf als avatar hebben gekozen.

Het populaire tienermeisje Bethany verandert in Jack Black in het spel. Ze wordt smoorverliefd op het karakter van Dwayne Johnson. Jack Black bekende dat hij niet echt acteerde in de scenes waarin hij ‘speelt’ verliefd te zijn op Dwayne. Hij was namelijk net zo smoorverliefd als de camera’s uitstonden.

1. Ballers

Spencer Strasmore (Dwayne Johnson) is een oud football-speler die een nieuwe carrière als financieel adviseur is gestart. Zijn doel is om football-spelers te behoeden voor fouten die hij zelf heeft gemaakt.

Er komen flink wat echte NFL-spelers voorbij in de 3 seizoenen van de serie. En dat vonden de hoge footballbazen maar niks, want de serie bevat impliciet behoorlijk wat kritiek op de football scene.

Nu bij Ziggo Movies & Series: Ballers seizoen 1 | Seizoen 2 | Seizoen 3

Movies & Series XL
Eindeloos plezier van populaire films en series

Met Ziggo Movies & Series

Voor slechts € 6,95 per maand of inbegrepen bij Ziggo Alles-in-1 Complete en Max.