Golden Globe-winnaars bij Ziggo

Golden Globes

Deze topseries kijk je bij Ziggo

De rode loper bleef dit jaar opgerold, maar de feestvreugde was er bij de winnaars en genomineerden van de Golden Globes 2021 niet minder om. HBO was maar liefst 7 keer genomineerd voor een beeldje! Je ziet de topseries van HBO in Nederland exclusief bij Ziggo Movies & Series L en XL.

Update: 3 maart 2021 

De mooiste series

Home of HBO

De beste series van HBO zie je in Nederland exlusief bij Ziggo. Dus natuurlijk ook de winnaars en kanshebbers voor de Golden Globes. Wat dacht je bijvoorbeeld van The Undoing met Hugh Grant en Nicole Kidman? Of Mark Ruffalo in het aangrijpende I Know This Much Is True? Je vindt deze en andere topseries in het on-demand menu van Ziggo.

Series: de Golden Globe-selectie

Mark Ruffalo bekroond voor fantastische dubbelrol in I Know This Much Is True

I Know This Much Is True

Te zien bij Ziggo Movies & Series L en XL

Mark Ruffalo schittert in dit meespelende familiedrama in maar liefst twee hoofdrollen. De veelzijdige acteur speelt zowel de schizofrene Thomas als zijn tweelingbroer Dominick, die Thomas uit zijn tehuis wil halen. Deze pittige acteerprestatie van Ruffalo viel bij de jury van de Golden Globes in de smaak.

Winnaar: Beste acteur in tv-serie 

The Undoing

Te zien bij Ziggo Movies & Series L en XL

Nicole Kidman, Hugh Grant en Donald Sutherland komen samen in deze spannende thriller van HBO. De drie topacteurs werden genomineerd voor voor hun sterkte spel. De zesdelige miniserie slingert de kijker heen en weer tussen goed en kwaad, heden en verleden. Is iedereen wie hij zegt te zijn? 

Genomineerd: Beste miniserie, Beste mannelijke acteur in miniserie (2x) en Beste vrouwelijke acteur in miniserie

Lovecraft Country

Te zien bij Ziggo Movies & Series L en XL

Atticus Freeman (Jonathan Majors) keert in de jaren vijftig als veteraan uit de Koreaans Oorlog terug naar de VS. Terug in zijn thuisland gaat hij op zoek naar zijn vermiste vader, die hem een mysterieuze brief heeft nagelaten. Wat volgt is bloedstollende reis waarin Attacus niet zelden moet dealen met monsters en rassenhaat. 

Genomineerd: Beste tv-serie 

Perry Mason

Te zien bij Ziggo Movies & Series L en XL

Matthew Rhys (The Americans) is Perry Mason, een advocaat die het in het Los Angeles van 1932 probeert te rooien als goedkope privédetective. Maar terwijl hij wordt gekweld door oorlogstrauma's en een gestrand huwelijk, brengt een mislukte ontvoering hem naar een duister geheim over de misdaad in Los Angeles.

Genomineerd: Beste acteur in dramaserie

Meer Golden Globe-tips

All time winnaars

The Loudest Voice

Te zien bij Ziggo Movies & Series

Het jaar 2019 was het jaar van de miniseries. In 8 afleveringen de opkomst en ondergang vertellen van FOX News oprichter Roger Ailes? Dat ‘doet’ The Loudest Voice perfect. De serie is genomineerd voor Beste miniserie en Russell Crowe heeft de award voor Beste acteur binnengesleept.

Winnaar 2020: Beste acteur (miniserie)

Chernobyl

Te zien bij Ziggo Movies & Series L en XL

Deze HBO-miniserie kwam binnen op nummer één op IMDb en staat nu in de top 5. Geen wonder dat de serie over de kernramp in de voormalige Sovjet-Unie koploper is met 4 nominaties voor onder andere Beste miniserie. Emily Watson, die een fictief karakter speelt, is genomineerd maar greep naast de prijs.

Winnaar 2020: Beste miniserie, Beste mannelijke bijrol

Succession

Te zien bij Ziggo Movies & Series L en XL

Ook het tweede seizoen van de zwarte comedy over een herkenbare mediareus is een succes. Brian Cox speelt het hoofd van de familie: Logan Roy. En met verve, want Cox is de winnaar van de award: Beste acteur. Daarnaast heeft de serie ook een gouden beeld in de categorie ‘drama’.

Winnaar 2020: Beste tv-serie, Beste acteur (drama)

Blader door de catalogus

En bekijk de winnaars en nominaties

Je ziet de topseries van HBO in Nederland exclusief bij Movies & Series XL en het kleine broertje L, gratis voor klanten die Ziggo en Vodafone combineren.

Golden Globe-winnaars bij Ziggo
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Kijk de eerste 4 maanden met 50% korting. Daarna betaal je € 11,95 per maand. 

Maandelijks opzegbaar. 

Meer weten? 

Meer Movies & Series: