Golden Globe-winnaars bij Ziggo

Golden Globe-winnaars

Deze topfilms en series kijk je bij Ziggo

Ook dit jaar kijk je weer veel films en series bij Ziggo met een nominatie voor een Golden Globe. Van de kernramp in Tsjernobyl tot de machtige FOX News oprichter Ailes: welk verhaal is in de prijzen gevallen? Zit jouw favoriet tussen de gouden beeldjes?

Update: 23 januari 2020 

Golden Globes

HBO pakt de prijzen

Zien en gezien worden tijdens de Golden Globes in Los Angeles op 5 januari. Letterlijk en figuurlijk. Want het gaat ten slotte om de grootste sterren, films en series van het afgelopen jaar. Deze belangrijke persprijzen vinden eerder plaats dan de Oscars en zijn daarom dé graadmeter. Ook tv-programma's worden bekroond bij de Golden Globes. 

De grote winnaar dit jaar was HBO met maar liefst 14 Golden Globe-nominaties en 4 Golden Globes gewonnen. Je ziet de topseries van HBO in Nederland exclusief bij Ziggo Movies & Series L en XL.

De tekst gaat verder onder de video. 

GOLDEN GLOBES
Welke kies jij?

Serie   |   Film

Series: de winnaars

The Loudest Voice, Chernobyl en Succession grote winnaars

The Loudest Voice
Te zien bij Ziggo Movies & Series

Het jaar 2019 is het jaar van de miniseries. In 8 afleveringen de opkomst en ondergang vertellen van FOX News oprichter Roger Ailes? Dat ‘doet’ The Loudest Voice perfect. De serie is genomineerd voor Beste miniserie en Russell Crowe heeft de award voor Beste acteur binnengesleept.

Winnaar: Beste acteur (miniserie)

Chernobyl
Te zien bij Ziggo Movies & Series L en XL

Deze HBO-miniserie kwam binnen op nummer één op IMDb en staat nu in de top 5. Geen wonder dat de serie over de kernramp in de voormalige Sovjet-Unie koploper is met 4 nominaties voor onder andere Beste miniserie. Emily Watson, die een fictief karakter speelt, is genomineerd maar greep naast de prijs.

Winnaar: Beste miniserie, Beste mannelijke bijrol

Succession
Te zien bij Ziggo Movies & Series L en XL

Ook het tweede seizoen van de zwarte comedy over een herkenbare mediareus is een succes. Brian Cox speelt het hoofd van de familie: Logan Roy. En met verve, want Cox is de winnaar van de award: Beste acteur. Daarnaast heeft de serie ook een gouden beeld in de categorie ‘drama’.

Winnaar: Beste tv-serie, Beste acteur (drama)

Series: overige genomineerden

Niet gewonnen, wel steengoed

Big Little Lies
Te zien bij Ziggo Movies & Series L en XL

Nicole Kidman schitterde al in seizoen 1 van Big Little Lies, een serie over een groep vrouwen met een rijk en onbezorgd leven… en een lijk. Nu Meryl Streep haar entree heeft maakt levert het de serie 3 nominaties op, waaronder die voor Beste tv-serie in de categorie ‘drama’.

Barry
Te zien bij Ziggo Movies & Series L en XL


Bij HBO valt er ook genoeg te lachen. Barry is een goedkope en depressieve huurmoordenaar die in een acteerklas belandt. En zonder spoilers te verklappen is dat een erg grappige combinatie. Geen wonder dat de serie 3 nominaties heeft waaronder Beste komedie.

Game of Thrones
Te zien bij Ziggo Movies & Series L en XL

‘His watch is ended’, maar Kit Harington (Jon Snow) sleept nog wel een nominatie binnen voor de Beste mannelijke acteur. En dat is een lange neus naar alle criticasters achter het toetsenbord. Heb je Game of Thrones nog steeds niet gezien? Dan is het verplichte kost voor 2020. Ja óók als je niet van fantasy houdt.

Blader door de catalogus

En bekijk de winnaars en nominaties

Je ziet de topseries van HBO in Nederland exclusief bij Movies & Series XL en het kleine broertje L, gratis voor klanten die Ziggo en Vodafone combineren.

Films: de winnaars

Deze films kijk je bij Ziggo On Demand

Van het rock-'n-rol leven van Elton John in Rocketman tot het gouden duo Brad Pitt en Leonardo DiCaprio in Once Upon a Time… in Hollywood. Ja, ook de filmsterren heeft Ziggo in huis. Met Ziggo On Demand huur je de nieuwste films, net uit de bios.

Once Upon a Time… in Hollywood
Winnaar
: Beste komedie/musical, Beste scenario en Beste mannelijke bijrol (Brad Pitt).

Rocketman
Winnaar: Beste acteur in musical of komedie, Beste originele songnummer

Benieuwd naar de Golden Globe-nominaties die je meteen kijkt bij Ziggo? Check de catalogus

Verwacht in 2020

De Golden Globe-winnaars Joker, Judy en 1917 verwachten we binnenkort.

Blader door de catalogus

En bekijk de winnaars en nominaties

Golden Globe-winnaars bij Ziggo
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Combineer je internet van Ziggo mét Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.

Meer Movies & Series: