Golden Globe-nominaties bij Ziggo

Golden Globe-kanshebbers

Die je ziet bij Ziggo

Van de kernramp in Tsjernobyl tot de machtige FOX News oprichter Ailes: in 2019 zijn er aangrijpende verhalen verfilmd. Worden deze parels ook beloond met een Golden Globe? Dit zijn álle film- en seriekanshebbers die je ziet bij Ziggo.

Terwijl Hollywood nog herstellende is van oud en nieuw maken de filmsterren zich op zondag 5 januari klaar voor het volgende feestje: de Golden Globes.

Golden Globes

Deze belangrijke persprijzen worden eerder dan de Oscars uitgereikt en worden daarom gezien als dé graadmeter. In tegenstelling tot de Oscars worden de Golden Globes ook aan makers van tv-programma's uitgereikt. En HBO, alleen te zien bij Ziggo Movies & Series L en XL, heeft maar liefst 14 Golden Globe-nominaties gekregen.

GOLDEN GLOBES
Van welke kanshebber wil je meer weten?

Serie   |   Film

Seriekanshebbers bij Ziggo

Dit zijn de 6 series

The Loudest Voice
Te zien bij Ziggo Movies & Series

Het jaar 2019 is het jaar van de miniseries. In 8 afleveringen de opkomst en ondergang vertellen van FOX News oprichter Roger Ailes? Dat ‘doet’ The Loudest Voice perfect. De serie is genomineerd voor Beste miniserie en Russell Crowe is in de race voor Beste acteur.

Chernobyl
Te zien bij Ziggo Movies & Series L en XL

Deze HBO-miniserie kwam binnen op nummer één op IMDb en staat nu in de top 5. Geen wonder dat de serie over de kernramp in de voormalige Sovjet-Unie koploper is met 4 nominaties voor onder andere Beste miniserie en Beste acteur. Emily Watson, die een fictief karakter speelt, is ook genomineerd. 

Big Little Lies
Te zien bij Ziggo Movies & Series L en XL

Nicole Kidman schitterde al in seizoen 1 van Big Little Lies, een serie over een groep vrouwen met een rijk en onbezorgd leven… en een lijk. Nu Meryl Streep haar entree heeft maakt levert het de serie 3 nominaties op, waaronder die voor Beste tv-serie in de categorie ‘drama’.

Succession
Te zien bij Ziggo Movies & Series L en XL

Ook het tweede seizoen van de zwarte comedy over een herkenbare mediareus is een succes. Brian Cox speelt het hoofd van de familie: Logan Roy. En met verve, want Cox heeft een nominatie voor Beste acteur binnengesleept. Daarnaast is de serie ook in de race in de categorie ‘drama’.

Barry
Te zien bij Ziggo Movies & Series L en XL


Bij HBO valt er ook genoeg te lachen. Barry is een goedkope en depressieve huurmoordenaar die in een acteerklas belandt. En zonder spoilers te verklappen is dat een erg grappige combinatie. Geen wonder dat de serie 3 nominaties heeft waaronder Beste comedy. Wordt Bill Hader de beste comedyacteur?

Game of Thrones
Te zien bij Ziggo Movies & Series L en XL

‘His watch is ended’, maar Kit Harington (Jon Snow) sleept nog wel een nominatie binnen voor de Beste mannelijke acteur. En dat is een lange neus naar alle criticasters achter het toetsenbord. Heb je Game of Thrones nog steeds niet gezien? Dan is het verplichte kost voor 2020. Ja óók als je niet van fantasy houdt.

Blader door de catalogus

En bekijk de seriekanshebbers

Je ziet de topseries van HBO in Nederland exclusief bij Movies & Series XL en het kleine broertje L, gratis voor klanten die Ziggo en Vodafone combineren.

Filmkanshebbers bij Ziggo

Dit zijn de 7 films die je meteen kijkt

Van het rock-'n-rol leven van Elton John in Rocketman tot het gouden duo Brad Pitt en Leonardo DiCaprio in Once Upon a Time… in Hollywood. Ja, ook de filmsterren heeft Ziggo in huis. Met Ziggo On Demand huur je de nieuwste films, net uit de bios.

Benieuwd naar de Golden Globe-nominaties die je meteen kijkt bij Ziggo? Check de catalogus. Of wil je alvast weten welke gave Golden Globe-kanshebbers je in 2020 bij Ziggo kunt verwachten? Bekijk het lijstje.

Blader door de catalogus

En bekijk de filmkanshebbers

Verwacht in 2020

Heb je alle Golden Globe-kanshebbers al bekeken? Wow! Wees gerust, er komt in 2020 weer een nieuwe lading films aan, zoals deze nominaties:
 
  • Hustlers
  • Cats
  • Frozen 2
  • Pain and Glory (Dolor y Gloria)
  • Joker
  • en meer....
Golden Globe-nominaties bij Ziggo
Movies & Series XL
Nog meer films, zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Voor maar € 11,95 per maand. Nu de eerste maand gratis!

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je gratis extra's, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Movies & Series L. Daarmee kijk je al je favoriete HBO-series.

Meer Movies & Series: