Lens heeft ruzie en Cholo Chelsea

Lens heeft ruzie en Cholo Chelsea

Jeremain Lens heeft zijn langste tijd bij Sunderland gehad. De Nederlandse aanvaller is door coach Sam Allardyce buiten de selectie gezet. Lens zat vorige week 90 minuten op de bank tegen Watford en weigerde na afloop uit te lopen met de andere reserves. Dat viel bij Allardyce verkeerd.


Naast de verbanning moet de aankoop van 14 miljoen euro ook 2 weken salaris inleveren en komt hij volgens The Daily Mail op de transferlijst. Lens kwam deze zomer over van Dinamo Kiev als aankoop van Dick Advocaat. Advocaat's opvolger Allardyce gunde Lens tot nu toe pas één basisplaats. 

Het goede nieuws is dat Louis van Gaal sowieso de Kerst haalt bij Manchester United. Pas op Tweede Kerstdag staat het cruciale duel met Stoke City op het programma. Mocht United ook daar verliezen, is het einde verhaal, schrijft onder meer The Guardian. Het zou ook kunnen dat het treffen met Chelsea twee dagen later zijn laatste kans betekent.

Opvallend genoeg is de beoogde opvolger van LVG net de laan uit gestuurd bij Chelsea. José Mourinho heeft volgens The Sun al contact gehad met het bestuur van The Mancunians. United wacht al zes duels op een overwinning en verloor afgelopen weekend thuis met 2-1 van Norwich City.

En ten slotte nog een keer terug naar Londen. Daar maakt Guus Hiddink het seizoen af bij The Blues, maar voor de langere termijn kijkt Chelsea naar Spanje. Sierd de Vos legt uit of Diego Simeone Atlético Madrid gaat verlaten en zo ja, wat daar voor nodig is: 

[%video cpid=47479%] 

Agenda

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

The Killers

Woensdag 28 februari

Op 28 februari 2018 komt The Killers naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 22 september om 10:00

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Fox Sports

De Klassieker Ajax - Feyenoord

De Eredivisie begint dit jaar goed: Ajax ontvangt op 21 januari Feyenoord voor de 184e editie van de Klassieker. Elke Klassieker is speciaal, maar dit duel heeft alle ingrediënten om een spektakel te worden.

Voetbal

Ziggo en Ajax

Ziggo is de trotse hoofdsponsor van Ajax. Wil jij vanaf de bank álle ins en outs horen over je Ajax-helden? Volg dan Inside Ajax bij Ziggo Sport. Als klant kun je regelmatig rekenen op speciale Ajax-acties en andere extra’s!

Voetbal

Man, man, man!

Op 9 december staat de eerste Manchester derby op het programma. Het wordt een clash tussen twee compleet verschillende speelstijlen.