© 2011 ABC Studios
Laatste maand: Killer Women, Once Upon a Time en Once Upon a Time in Wonderland

Laatste maand: Killer Women, Once Upon a Time en Once Upon a Time in Wonderland

Beschikbaar tot en met 31 mei

Mei is de laatste maand dat je van de volgende series kunt genieten: Killer Women, Once Upon a Time en Once Upon a Time in Wonderland.

Killer Women S1

In Killer Women strijdt Molly Parker als stoere Texas Ranger voor gerechtigheid. Ze moet zich staande houden in een wereld die wordt geregeerd door mannen die haar het liefst zien falen. Gelukkig kan ze altijd rekenen op haar compagniecommandant Luis Zea. Daarnaast vindt ze veel steun in haar privéleven, waarin ze na een scheiding volop geniet van haar vrijheid.

Once Upon A Time S1-4

Reis mee naar de magische wereld van Once Upon a Time. Door een vloek van Sneeuwwitjes stiefmoeder zitten sprookjesfiguren vast in onze moderne wereld. Er is slechts één iemand die deze vloek kan verbreken: Emma Swan, de inmiddels volwassen dochter van Sneeuwwitje. Wanneer ze naar het dorpje Storybrooke verhuist, lijkt alles langzaam te veranderen. Kan zij de vloek voor eens en voor altijd opheffen?

Once Upon A Time in Wonderland

Alice is een avontuurlijke vrouw die via een konijnenhol de weg vindt naar Wonderland. Als klein meisje beleeft ze er allerlei avonturen. Maar ze blijft soms zó lang weg dat iedereen denkt dat ze dood is. Haar vader gelooft bovendien niets van haar verhalen. Maar ze blijft terug keren en wordt middenin Wonderland verliefd op Cyrus, een geest in een lamp. Ze beleven samen mooie avonturen tot de Red Queen in de aanval gaat. Alice denkt dat Cyrus dood is en keert verdrietig terug naar huis. Daar wordt ze voor gek verklaard en opgesloten in een inrichting. Het kan haar niet schelen, nu Cyrus dood is. Maar dan krijgt ze geweldig nieuws: Cyrus leeft nog! Ze ontsnapt uit het gekkenhuis en samen met White Rabbit en Will Scarlet haast ze zich terug naar Wonderland om haar geliefde te redden.

Lichtjes gebaseerd op het beroemde verhaal Alice in Wonderland van Lewis Carroll en de spin-off van Once Upon a Time.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ziggo On Demand

Devious Maids S1-3

Het leven van een dienstmeisje gaat niet over rozen. Zeker niet als je ook nog eens latina bent én voor de rijken in Beverly Hills werkt, met hun overspel, intriges en geheimen. Ay caramba. Kijken dus!

MyPrime

Baby Daddy seizoen 1 – 4

De 23-jarige barman Ben krijgt een verrassing van een ex-scharrel; ze laat een baby voor zijn deur achter. Het zal je maar gebeuren. Nu bij MyPrime. 

MyPrime

Grey's Anatomy - seizoen 1-12

De chirurgen Meredith Grey, Alex Karev en hun collega’s van het Sloan Memorial Hospital in Seattle beleven alweer hun twaalfde seizoen. Je kijkt alle seizoenen vanaf 1 oktober bij Movies & Series!

© 2009 ABC Studios
MyPrime

Switched at Birth

Twee totaal verschillende tieners moeten hun leven herzien als blijkt dat ze bij geboorte zijn verwisseld.