Keiharde woorden voor Van Rouwendaal

Keiharde woorden voor Van Rouwendaal

'Het EK vond hij niet belangrijk. En als ik iets zeg dan is het pak je spullen maar!', aldus Sharon van Rouwendaal in Peptalk over haar coach Philippe Lucas. De Fransman heeft een succesvolle staat van dienst, maar valt ook op door zijn bijzonder harde aanpak.


De excentrieke verschijning neemt geen blad voor de mond tegen Van Rouwendaal. 'Jij gaat gewoon niet naar het EK', citeert de Nederlandse zwemster haar coach. 'Ik zwom niet hard genoeg en toen werd hij hartstikke boos. Ga maar in die baan ernaast bij het publiek waar je hoort.'

Van Rouwendaal was na het afgelopen EK boos op Lucas omdat ze volgens haar een betere medailleoogst had kunnen behalen. Door de trainingsaanpak van de Fransman stond de Nederlandse te vermoeid aan de start om optimaal te kunnen presteren.

Toch is de zwemster uit Baarn van mening dat ze met Lucas een goede match heeft. 'Hij is geen eikel. Hij is een supergoede coach, alleen hij is heel erg hard', nuanceert Van Rouwendaal. Bekijk de video voor nog meer bijzondere uitspraken van coach Philippe Lucas.

Agenda

Lady Gaga

Zaterdag 20 januari - 20.00 uur

Lady Gaga komt op 20 januari naar de Ziggo Dome met haar Joanne World Tour.

Kygo

Dinsdag 13 februari

De Noorse DJ, muzikant en producer Kygo geeft op 13 februari een show in de Ziggo Dome!

The Chainsmokers

Zaterdag 17 februari

The Chainsmokers zie je op zaterdag 17 februari in de Ziggo Dome!

Imagine Dragons

Maandag 19 februari

Op maandag 19 februari komt Imagine Dragons naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start vrijdag 22 sep

Kendrick Lamar

Vrijdag 23 februari

Op 23 februari komt Kendrick Lamar naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 6 oktober om 10 uur.

Zsa Zsa Su!

Zaterdag 24 februari

Zsa Zsa Su! keert op zaterdag 24 februari terug naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop start 17 septemb

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Evenement is geweest

F1 Grand Prix van België

Na een welverdiende zomerstop mogen de Formule 1-coureurs weer aan de bak in België. Een soort van thuiswedstrijd voor Max Verstappen.

Rugby

Try’s en tackles van topniveau

We zenden weer live het meest prestigieuze rugbytoernooi van het noordelijk halfrond uit: de Six Nations. Je ziet het toptoernooi van 3 februari t/m 17 maart bij Ziggo Sport. Engeland, Schotland, Ierland, Wales, Frankrijk en Italië strijden om de titel.

Ziggo Sport

Toptennis in februari

De Oranjemannen zijn terug in de wereldtop met een plek in de Davis Cup. De vrouwen spelen tegen de VS in de Fed Cup. En op het hardcourt van de Ahoy wordt het ABN-AMRO World Tennis Tournament gespeeld.

Ziggo Sport

WK-kwalificatie handbalmannen

Het WK voor de Oranje-vrouwen werd met een bronzen plak beloond. De handbalmannen mogen een poging wagen zich te plaatsen voor het WK in 2019 in Denemarken en Duitsland.