Alle ballen verzamelen!

Alle ballen verzamelen!

Volg de Hockey World League-finale mannen live bij Ziggo Sport

Geniet je ook elke week van tophockey uit de Hoofdklasse? Dan kun je in december bij ons je hart ophalen. Van 1-10 december doet Ziggo Sport op kanaal 14 live verslag van de finaleronde van de HWL voor mannen.

In een broeierig India gaan de beste acht landen van de wereld in twee poules de strijd met elkaar aan. Nederland is gekoppeld aan Argentinië, België en Spanje. Poule B bestaat uit Australië, Engeland, Duitsland en gastland India.

Mondiaal meten

Voor Nederland is de HWL het eerste toernooi sinds de glansrijke EK-winst in eigen land. Een mooie test om te zien wat de mannen van Max Caldas op mondiaal niveau klaarspelen. Met Argentinië ontmoeten onze jongens de huidige olympisch kampioen en België legde Oranje het vuur aan de schenen in de EK-finale. In de andere poule gaan de oude grootmachten Australië en Duitsland de strijd aan met het aanstormende Engeland. Daarnaast is India natuurlijk gebrand om in eigen land te laten zien dat het wel degelijk nog bij de wereldtop hoort.

De beste spelers, de mooiste acties en een garantie op spektakel. Dát is de HWL en dát zie je in december live op Ziggo Sport!

Wil je de heren zien heersen? Het programma is als volgt:

Datum

Wedstrijd

Tijd

Kanaal

Zaterdag 2 december

Nederland - Spanje

9.30 uur

Ziggo Sport (gratis op kanaal 14), Ziggo Sport Select

Zondag 3 december

Nederland – Argentinië

14.55 uur

Ziggo Sport (gratis op kanaal 14), Ziggo Sport Select

Dinsdag 5 december

Nederland België

14.55 uur

Ziggo Sport Extra

De finale is op zondag 10 december om 14.55 uur. Benieuwd naar het volledige speelschema? Bekijk de Ziggo Sport tv-gids.

Wat vind je van deze pagina?

Liever nietw