FIFA17-battle: Ajax - PSV

FIFA17-battle: Ajax - PSV

Schrijf je in en schitter in een volle ArenA

Stel je voor: jij en je controller in een vol stadion. Daar ga je. Je passt, je kapt, je scoort: iedereen gaat he-le-maal loesoe! Jij bent de man. Meld je aan en wie weet beleef je dit straks in het echt.

Got skills?

Je hebt FIFA17-skills of je hebt ze niet. En die wil je aan iedereen laten zien natuurlijk! Dan is dit je kans. Op 18 december - voor de aftrap van de topper Ajax-PSV - spelen de twee beste FIFA17-spelers van Ajax tegen de twee beste van PSV, in de Amsterdam ArenA! En jij kan een van die spelers zijn.

Shinen in een uitverkocht stadion

Wat moet je doen om op 18 december te shinen in de Amsterdam ArenA? Schrijf je vóór 12 december 22.00 uur in samen met je beste FIFA17-buddy. Geef aan voor wie je wil spelen en kies een goeie teamnaam. Van alle aanmeldingen selecteren Ajax en PSV vervolgens ieder acht duo's van verschillende spelniveaus. Zestien in totaal dus.

Worden jullie gekozen dan spelen jullie op 14 december eerst een kwalificatietoernooi. Daar battel je dan tegen de acht duo's van de andere club. Altijd Ajax tegen PSV dus. Alleen het beste tweetal van elke club gaat door naar de finale. De selectiewedstrijden zijn live te volgen op Twitch.

E-players en e-coaches

Voorbereiding is alles. Daarom krijg je op 14 december en 18 december professionele begeleiding van een coach. En niet zomaar een! Niemand minder dan Koen Weijland en Romal Abdi, de officiële e-players van Ajax en PSV, geven je nog even de laatste tips en tricks voordat je je onsterfelijk maakt.

image Altijd handig om te weten

Altijd handig om te weten

  • Zowel de selectiewedstrijden als de finale speel je op een Xbox One.
  • PSV-spelers spelen de kwalificatieronde in het Philips Stadion, Ajax-spelers in de Amsterdam ArenA.
  • Datum en tijd van de kwalificatieronde: 14 december van 15.45 tot 20.00 uur. Be there or be square.
  • O, en voor we het vergeten, jij en je teamgenoot mogen ieder twee vrienden of vriendinnen meenemen als supporter.

 

Psst.. bekijk hier echt álle info over deze e-Battle