De Ziggo On Demand top 8 van oktober

De Ziggo On Demand top 8 van oktober

Deze films en series mag je niet missen deze maand

Het wordt vroeger donker, de nazomer komt toch echt tot z’n eind en de verwarming mag best een paar graden omhoog. Tijd om met een bak popcorn op de bank te ploffen voor onze top 8 van oktober.

1. Wonder Woman

De DC film waar menig fan al een tijd op wacht maakte het wachten waard. In Wonder Woman wordt Diana (Gal Gadot), prinses van de Amazones, getraind om een onverslaanbare krijgster te worden. Ze groeit op een afgeschermd eiland op, maar besluit dat te verlaten als een Amerikaanse piloot crasht voor de kust en vertelt dat er een gigantisch conflict woedt buiten het eiland. Overtuigd dat ze de bedreiging kan stoppen vecht ze in de oorlog en ontdekt ze haar volledige krachten en de reden van haar bestaan. Keiharde girlpower gegarandeerd.

2. Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

De allerlaatste Pirates film, tenminste, tot Johnny Depp toch weer in Jack Sparrow kostuum voor de deur van Disney ligt. In de 5e film van de franchise is Jack Sparrow op zoek naar de Drietand van Poseidon om oude vijand Kapitein Salazar te verslaan. Salazar is met zijn spookschip uit de Bermudadriehoek ontsnapt en vastberaden om elke piraat op zee te doden. Zoals we Sparrow kennen, verloopt zijn missie natuurlijk niet erg soepel en komt hij onderweg Henry Turner (je weet wel, de zoon van) tegen die de drietand juist wil gebruiken om de vloek van zijn vader op te heffen. En er zijn nog meer kapers op de kust…

3. Baywatch

We kennen allemaal de serie uit 1989. Pamela Anderson die in rood badpak over het strand rent zullen we nooit vergeten, maar Dwayne ‘The Rock’ Johnson kan er ook wat van. In deze remake krijgt strandwacht Mitch (Johnson) de nieuwe, stuk jongere strandwacht Matt (Zac Efron) onder zijn hoede. Hij moet er niet veel van hebben, maar Baywatch zou Baywatch niet zijn als er geen crimineel complot het voortbestaan van zijn strand in gevaar brengt. De twee worden gedwongen samen te werken en dat leidt tot de nodige hilarische taferelen.

Kan je maar geen genoeg krijgen van The Rock? Je kunt nu seizoen 1, 2 en 3 van Ballers bingen met Movies & Series (X)L.

Vanaf 25 oktober bij Ziggo On Demand

4. Free Fire

Het gebeurt niet vaak, maar soms spelen goede films zich af in slechts 1 ruimte. Free Fire speelt zich af in Boston in de 70’s. Een familie van Ierse misdadigers ontmoet een Zuid-Afrikaanse wapenmagnaat en zijn gezelschap om een aantal automatische geweren aan te schaffen. De aantrekkelijke Justine (Brie Larson) gaat mee als bemiddelaar tussen de twee partijen, maar dit blijkt een onmogelijke taak. De partijen lijken elkaar ondanks vele pogingen niet te vertrouwen. Als het eerste schot is gelost, is er geen houden meer aan. De gemiddelde western is er niets bij. Wie loopt er met de wapens weg?

5. Curb Your Enthusiasm: seizoen 9

Larry David is back! We moesten er vijf jaar op wachten maar hij is terug met Curb Your Enthusiasm, en weer helemaal als hemzelf. In Curb Your Enthusiasm volgen we Larry David als half-gepensioneerde tv-schrijver en producer in Los Angeles en later ook in New York. De serie geeft alledaagse situaties weer die iedereen wel kent, maar die door de droge humor en botte persoonlijkheid van Larry plots hilarische taferelen vormen. Ook in het nieuwe seizoen is hij overal weer erg geliefd en vooral heel erg Larry David.

6. Ray Donovan: seizoen 5

Het is tijd voor alweer het vijfde seizoen van Ray Donovan (Liev Schreiber). Donovan werkt bij een groot advocatenkantoor in Los Angeles waar hij het vuile werk van rijke en beroemde mensen opknapt, zodat de media geen lucht krijgt van de schandalen. Dat je andermans problemen wegpoetst betekent alleen niet dat je eigen leven ook op orde is. Zijn vrouw Abby (Paula Malcomson) is gefrustreerd omdat Ray te weinig tijd doorbrengt met zijn gezin. Hun twee kinderen zijn opstandig en maken het er niet bepaald gezelliger op.

De eerste twee afleveringen van Ray Donovan seizoen 5 zijn vanaf 5 oktober beschikbaar bij Ziggo Movies & Series. Daarna zie je iedere donderdag een nieuwe aflevering. Moet je nog beginnen aan de serie? Plan dan een bingewatch-avond in, de eerste 4 seizoenen zie je bij Netflix.

7. Crashing: seizoen 1

In deze nieuwe komedieserie van HBO zien we het semi-autobiografische verhaal van schrijver en regisseur Pete Holmes. Pete loopt op een ongelukkige dag zijn slaapkamer binnen en vindt daar zijn vrouw met een andere man. Hij moet het huis uit en brengt zijn nachten couchsurfend door in verschillende appartementen.

Om te laten zien dat hij ook zonder zijn vrouw iets van zijn leven kan maken doet hij hard zijn best om stand-upcomedian te worden. Dit is niet meteen een succes. Om rond te komen met het beetje geld dat hij verdient slaapt hij bij veel vrienden, die toevallig zelf redelijk beroemde stand-upcomedians zijn.

8. Jungle

Het kan goed zijn dat je weinig tot niks van deze film hebt gehoord. Hij is namelijk direct na opnames naar tv gegaan en heeft de bioscoop even overgeslagen. Wat de film gelijk ook bijzonder maakt. Yossi Ghinsburg (Daniel Radcliffe) is een enthousiaste, jonge avonturier die zijn dromen najaagt. Samen met twee vrienden en een wat mysterieuze gids reist hij naar het Amazoneregenwoud. Hun uithoudingsvermogen wordt op de proef gesteld wanneer het lastig wordt in de wildernis. De reis verandert in een psychologische beproeving waarbij de vrienden moeten vechten voor hun leven.

Vanaf 26 oktober bij Ziggo On Demand

Wat vind je van deze pagina?

Liever nietw