Top 10 Ziggo On Demand

Top 10 Ziggo On Demand

September

Het is bijna september, de herfst staat voor de deur. Tijd dus om je film- en serielijst aan te vullen voor avonden lang bingewatchen. Nestel je op de bank met onze top 10 On Demand van september.

1. Guardians of the Galaxy Vol.2

Na het verrassende succes van Guardians of the Galaxy Vol.1 is het drie jaar later tijd voor het vervolg. De Guardians of the Galaxy zijn druk bezig met het beschermen van het universum als oude vijanden opnieuw achter ze aankomen. Tijdens een achtervolging worden ze gered door Ego, een man, god en complete planeet. Gedurende hun verblijf op Ego komt Peter Quill a.k.a Star-Lord (Chris Pratt) meer te weten over zijn ouders. Je zal maar zo’n vader hebben…

2. The Boss Baby

De naam zegt het al, deze animatiefilm draait om een baby. Niet zomaar één, maar een pratende baby gekleed in pak die samen met zijn 7-jarige broer een spannende en vooral hilarische missie onderneemt. De stem van de baby is ingesproken door Alec Baldwin, niet per se een lieve kinderstem dus. De humor is ook zeker niet kinderlijk; deze film is geschikt voor zowel jong als oud.

3. King Arthur: The Legend of the Sword

King Arthur kennen we natuurlijk van alle legendes, films en boeken. Guy Ritchie gaf de legende zijn eigen draai en koos voor Charlie Hunnam als Arthur en Jude Law als zijn evil oom. Arthurs oom heeft zijn vader vermoord en pakt daarmee de troon die voor Arthur bedoeld is. Hij gaat de strijd aan met zijn oom om op te eisen wat van hem is. Dat wordt vast gezellig aan tafel met kerst.

4. Alien: Covenant

Scifi-fans moesten vijf jaar op het vervolg van Prometheus wachten. In het tweede deel van de Alien-serie volgen we de bemanning van kolonieschip Covenant dat tijdens een expeditie signalen opvangt van een planeet die zomaar eens het nieuwe paradijs kan zijn. Niets blijkt minder waar. Het paradijs wordt bewoond door David, een overlevende van de Prometheus-expeditie, en heel wat wezens die je toch echt liever niet tegenkomt tijdens je boswandeling.

5. Bleed for This

Trainen met een gebroken nek: de Amerikaanse profbokser Vinny Pazienza deed het. Alleen daarom verdient deze man al een film over zijn leven. Bleed for This is het waargebeurde verhaal over zijn legendarische comeback, die door velen wordt beschouwd als de grootste in de boksgeschiedenis. Miles Teller, die in 2007 zelf bijna omkwam bij een auto-ongeluk, kruipt in de huid van de talentvolle bokser Vinny die de ene na de andere wedstrijd wint. Tot hij een zwaar auto-ongeluk krijgt en zijn nek breekt. Artsen vertellen hem dat hij nooit meer zal kunnen vechten. Het is zelfs nog maar de vraag of hij ooit weer normaal kan lopen. Maar Vinny is vastberaden om een comeback te maken in de ring.

6. The Young Pope: seizoen 1

De tiendelige miniserie gaat over de fictieve paus Pius XIII, de jongste en eerste Amerikaanse paus in de geschiedenis. De paus wordt gespeeld door Jude Law, niet echt een rol die je bij hem verwacht. We kennen hem vooral in films als Sherlock Holmes, Closer en Alfie. De verkiezing van deze 47-jarige paus blijkt niet het resultaat van goddelijke interventie, maar van diplomatieke spelletjes. Niet iedereen is even blij met de nieuwe, nogal onorthodoxe, ultraconservatieve en arrogante paus. Er barst een hevige machtsstrijd los in het ogenschijnlijk heilige Vaticaan.

7. Vice Principals: seizoen 2

Het tweede seizoen van deze HBO comedy gaat 12 september van start. Neal Gamby (Danny McBride) en Lee Russel (Walton Goggins) zijn allebei ambitieuze leraren. Die ambitie is niet zozeer gericht op hun leerlingen, maar meer op de macht op school. Als het schoolhoofd (Bill Murray) aankondigt te stoppen, raken Neal en Lee verwikkeld in een strijd om de functie. Toch wordt plotseling Dr. Belinda Brown (Kimberly Hebert Gregory) aangesteld als hoofd van de school. Dit schept een band tussen Neal en Lee. Samen zetten ze de aanval in op Dr. Brown. Echt sportief verloopt de strijd niet, maar het zorgt wel voor hilarische situaties.

Kijk op 21 september én 1 oktober om 21.00 uur gratis aflevering 1 van seizoen 2 op kanaal 13.

8. The Deuce

Fan van The Wire? Dan is The Deuce ook iets voor jou. In deze gloednieuwe dramaserie van HBO neemt The Wire-regisseur David Simon je mee in de seksindustrie van de jaren ’70. De seksindustrie heeft altijd sterke banden gehad met de misdaadwereld. En Simon weet daar als voormalig misdaadverslaggever alles vanaf. De hoofdrollen zijn voor Maggie Gyllenhaal en James Franco, die zelfs een dubbelrol heeft. Hij speelt een tweeling in zijn eentje. De broers hebben een schuld bij de maffia en besluiten om pornofilms te gaan maken om zo hun schuld af te betalen.

Kijk op 24 september om 22.00 uur gratis aflevering 1 op kanaal 13.

9. The Zookeeper's Wife

Jan Zabinski runt samen met zijn vrouw Antonina een dierentuin in Warschau, Polen. Het gezin heeft een vredig en vrolijk bestaan met alle dieren, tot de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. Ze besluiten de vervallen dierentuin te gebruiken om Joden onder te brengen. Jan (Johan Heldenbergh) en Antonina (Jessica Chastain) wisten zo meer dan 300 Joden uit handen van de nazi’s te redden.

Diana Ackerman tekende dit waargebeurde verhaal van de familie op in een gelijknamige bestseller. Ze baseerde zich op dagboeken van Antonina; een verhaal over hoop en over hoe de dieren de tijdelijke bewoners troost konden bieden in bange tijden.

10. A Dog’s Purpose

Wat is ons doel op aarde? Een vraagstuk waar de mensheid zich als sinds mensengeheugenis over buigt. Maar ook hond Bailey mijmert hierover. Al van pup af aan is hij onafscheidelijk van zijn baasje Ethan. Ze groeien samen op en Ethan kan altijd rekenen op zijn trouwe viervoeter. Maar aan ieder hondenleven komt een einde. Toch? In het geval van Bailey niet. Hij blijft steeds terugkomen als een andere hond en leeft zo het ene na het andere hondenleven. Maar zijn baasjes vergeet hij nooit. Vooral zijn eerste baasje Ethan niet. Die houdt een speciaal plekje in zijn hart en als ze elkaar opnieuw tegenkomen, lijkt alles nog hetzelfde. Behalve Bailey’s nieuwe uiterlijk dan.

Vanaf 27 september On Demand beschikbaar.

Wat vind je van deze pagina?

Liever nietw