©2016 & TM Lucasfilm Ltd. All Rights Reserved.
Star Wars: The Force Awakens
?

Star Wars: The Force Awakens

Een nieuw hoofdstuk van het meest succesvolle ruimte-avontuur ooit! Binnenkort weer terug bij Ziggo On Demand.

Star Wars: The Force Awakens is binnenkort weer te zien bij Ziggo On Demand.

image Star Wars: The Force Awakens

Star Wars: The Force Awakens

Dertig jaar na de overwinning op het Galactische Keizerrijk is er een nieuwe bedreiging: de kwaadaardige Kylo Ren en de First Order. Stormtrooper Finn loopt over naar het verzet, crasht op woestijnplaneet Jakku en ontmoet hier Rey. Zij heeft een droid die belangrijke geheime informatie bevat over de locatie van de laatst overgebleven Jedi Knight: Luke Skywalker. Het duo werkt samen met Han Solo om te zorgen dat het verzet deze informatie in handen krijgt.

image Star Wars Legion: Stormtrooper tentoonstelling

Star Wars Legion: Stormtrooper tentoonstelling

Ter ere van Star Wars: The Force Awakens beleefde je in de Apeldoornse Ziggo winkel een heuse Stormtrooper tentoonstelling. 

Lees verder
image BB-8 verovert Ziggo Dome

BB-8 verovert Ziggo Dome

BB-8, de droid uit Star Wars the Force Awakens, neemt de komende weken de Ziggo Dome over. De 840.000 ledlampjes aan de buitenzijde van de Amsterdamse muziektempel staan volledig in het teken van Star Wars.

Lees verder

De nieuwste films, net uit de bioscoop, kijk je thuis met Ziggo On Demand.

Lees meer

May the force be with you

?
?
?
Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ziggo On Demand

De 5 beste spionagefilms

Stiekem is het de droom van ons allemaal: een leven als spion. Je ziet jezelf al gaan, met een paraplu die verandert in een geweer. Vet! Zet een van deze films op, en waan jezelf Inspector Gagdet.

Ziggo On Demand

De 5 beste misdaadfilms

Je vrienden noemen jou wel eens Peter R. De Vries, want je zit het liefst met een notitieblokje op schoot mee te schrijven tijdens een detectivefilm. Deze films zijn voor jou gemaakt!

Ziggo On Demand

Captain Jack Sparrow vier keer

Al die willen te kaap’ren varen, moeten mannen met baarden zijn. Net als Jack Sparrow en zijn collega's. Om Pirates of the Caribbean 1-4 te zien, kun je overigens zonder baard. Nu bij Ziggo On Demand.

Ziggo On Demand

Rogue One

Weet je nog? Dat in de intro van de eerste Star Wars-film werd gesproken over rebellen die de plannen van de Death Star hebben gestolen? Dat is de basis voor Rogue One. Een nieuwe film in het Star Wars-universum. En vanaf 21 april bij Ziggo On Demand.