Nu On Demand: Star Trek Beyond

Nu On Demand: Star Trek Beyond

Net uit de bioscoop, nu al bij Ziggo

Trekkies, energize! Kijk nu Star Trek Beyond met Ziggo On Demand. De beste plek om het nieuwe Enterprise-avontuur te kijken is natuurlijk op het puntje van je stoel.

Enterprise to the rescue

Even rust voor captain Kirk, Spock, Scotty, Uhura en de rest van de bemanning van de Enterprise. Ze zijn al jaren op missie en hebben een time-out verdiend op Starbase Yorktown, een buitenpost van de Federatie. Maar de rust is van korte duur. Als de Enterprise wordt opgeroepen voor een reddingsactie, lopen ze in een valstrik, waarbij kleine ruimtescheepjes de Enterprise aan stukken torpederen, onder leiding van slechterik Krall.

Een nieuwe bad guy

Krall is op zoek naar een voor hem belangrijke relikwie die zich in de Enterprise moet bevinden. De bemanning van de Enterprise weet nog net te ontsnappen en landt verspreid op de nabij gelegen planeet Altamid. Krall krijgt de relikwie in handen en is daar weinig goeds mee van plan. Wanneer de bemanning – onder leiding van Kirk – erachter komt wat Krall precies wil doen, gaan ze tot actie over.

Een nieuw leven voor een monument?

Regisseur J.J. Abrams wist hopelijk waar hij aan begon: een nieuw leven voor het Star Trek-universum, dat een intimiderend indrukwekkende geschiedenis heeft. Van de klassieke eerste serie van Gene Roddenberry waarin we voor het eerst kennis maakten met Captain Kirk en Mr. Spock (noem hem nooit Dr. Spock. Een doodzonde). Via Star Trek – The Next Generation die door een volgende generatie fans in het hart werd gesloten, tot de andere spin-offseries.

Nummer 3 sinds de herstart

Zowel de eerste serie als The Next Generation kreeg een tweede leven met een fiks aantal bioscoopfilms, met als hoogtepunten The Wrath of Khan (1982) en Star Trek – First Contact. Regisseur Abrams kreeg de ruimte om zijn eigen invulling aan het scifimonument te geven en deed dat met drie nieuwe spektakelfilms die de geest van Star Trek recht doen. Paramount kondigde trouwens vlak voor de premières van Star Trek Beyond aan dat er ook nog een nummer vier komt aan. Kijken dus. Resistance is, zoals altijd, futile.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een film?
    P
w
cover Star Trek Beyond

Star Trek Beyond

Regisseur
Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
Paramount
Prijs
HD € 5,99
Te zien t/m
6 juni 2017
w

Stap 1

Druk op de rode knop of op menu op je afstandsbediening.

Stap 2

Navigeer naar Films in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

Stap 3

Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'afspelen' of 'bestellen'.

Stap 4

Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

Stap 5

De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!