© 2015 Dutch Filmworks
Mannenharten 2

Mannenharten 2

Na het lekker luchtige Mannenharten is regisseur Mark de Cloe terug met een lekker luchtig vervolg: Mannenharten 2.

Hoe staat het ervoor met de mannen uit deel 1? De liefdesbaby van Wouter (Divorce-acteur Jeroen Spitzenberger) en Nicole (Divorce-actrice Katja Herbers) brengt de twee helaas niet dichter bij elkaar. Integendeel. Zij heeft als beginnend kinderboekenschrijfster vooral oog voor haar boeken (én uitgever), hij stort zich nog één keer in het onbezonnen studentenleven. Tim (Daan Schuurmans) is net terug van zijn reis en besluit een tijdje vrijgezel te blijven, maar dat gaat nog niet zo makkelijk.

Dennis (Barry Atsma) valt als een blok voor een nieuw zangtalent, maar zij laat zich niet zo makkelijk inpakken. En Niels (Fabian Jansen) gaat het na een versiercursus nu echt eens helemaal anders aanpakken. Nieuwe man in het gezelschap is de hopeloos romantische Younes (Mingus Dagelet). Wanhopig fietst hij door de stad, op zoek naar dat meisje waarmee hij een nacht beleefde die je normaal alleen in films ziet. De moeizame zoektocht naar liefde gaat door!

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
© 2016 Disney Media Distribution | All Rights Reserved.
Tip 5

Tip 5: december

Vroeger, toen was geluk heel gewoon? Nou, nog steeds hoor! Installeer je op de bank met warme chocolademelk en Ziggo On Demand-films. Deze 5 tippen we voor deze maand.

© 2016 Disney
Tip 5

Tip 5: september

Zoveel films, zo weinig tijd. Daarom selecteren we ook in september vijf mooie films om je wat keuzestress te besparen. Nu te zien bij Ziggo On Demand!

Ziggo On Demand

Legend

Het levensverhaal van de tweelingbroertjes Kray. Een misdaadfilm over hun opkomst en ondergang.

Tip 5

Knielen op een bed violen

Een aangrijpend en ontroerend liefdesverhaal waar liefde en geloof zich van hun beste én slechtste kant laten zien.

Tip 5

Zootropolis

Een komische en traditionele Disneyfilm die ontroert, doet lachen en doet meeleven. Laat je meeslepen en verbazen door een geanimeerd avontuur in dierenstad Zootropolis.

Nieuws