Kijk Beauty and the Beast en meer levendige kinderfilms

Bij Ziggo On Demand en Movies & Series

P
Lees meer

Belle en het Beest komen tot leven in een echte speelfilm! Je ziet Beauty and the Beast en nog meer kinderfilms bij Ziggo On Demand en Movies & Series. Lees snel verder om ze allemaal te ontdekken!

Kijk de volgende films bij Ziggo On Demand

Beauty and the Beast

Het klassieke verhaal, maar dan als echte speelfilm! Belle, een slimme en vrolijke meid, wordt gevangengenomen door het Beest in zijn kasteel. Hier raakt ze bevriend met het betoverende personeel. Je kent ze wel: Lumière, Mrs. Potts, de schattige Chip en alle andere vertrouwde vriendjes. Samen met hen leert Belle om verder te kijken dan alleen het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Zo blijkt hij eigenlijk best een charmante en vriendelijke prins te zijn! Toch? Met Emma Watson als Belle.

Vanaf 2 augustus te zien bij Ziggo On Demand

De Smurfen: het Verloren Dorp

Ik zie ik zie wat jij niet ziet en het is… blauw! Nee, het is niet Koekiemonster. Het zijn de Smurfen! Onze kleine vriendjes gaan namelijk op een nieuw animatie-avontuur waarin de Smurfin een mysterieuze landkaart vindt. En die leidt haar naar het Verloren Dorp! Samen met Brilsmurf, Klungelsmurf en Potige Smurf gaat ze op zoek naar deze verlaten plek. Ze moeten dan wel via het Verboden Bos, waar wonderlijke wezens wonen. En daar is het niet bepaald veilig. Want de gemene tovenaar Gargamel zit ook nog achter ze aan! Gaat dat wel goed? En welke grote ontdekking zullen ze doen in het Verloren Dorp?

Vanaf 7 augustus te zien bij Ziggo On Demand

Masha en de Beer: De Film

65 minuten lang niet stilzitten bij een film. Dat kan alleen Masha! En dat terwijl haar vriend Beer zo op zijn rust gesteld is. De film is een genot voor de allerkleinsten, want hij is opgeknipt in meerdere losse avonturen. Met dezelfde lengte als de afleveringen op tv. Zo wordt dat stilzitten tijdens het kijken toch net iets makkelijker!

Nu te zien bij Ziggo On Demand

Storm: Letters van Vuur

Staat je tijdmachine klaar? Reis dan mee naar de Lage Landen van de middeleeuwen! Daar volgen we Storm, een twaalfjarige jongen die moet aanschouwen hoe zijn vader Klaas wordt gearresteerd door de inquisitie. Hij is betrapt op het drukken van een belangrijke maar verboden brief van Maarten Luther. Storm weet te ontkomen met de originele drukletters en wordt zo ongewild het middelpunt van de jacht op de brief. Bedreigd door de Inquisitie maar geholpen door Marieke, een weesmeisje dat in de ondergrondse tunnels woont, moet Storm in een race tegen de klok zijn vader zien te redden van de doodstraf. Wat begint als een spannend avontuur, ontaardt in een gevecht voor ieders vrijheid!

Nu te zien bij Ziggo On Demand

En deze films kijk je met Movies & Series

Pijnstillers

Casper werd jaren geleden door zijn vader verlaten en woont sindsdien alleen met zijn moeder. En nu dreigt hij haar ook nog eens te verliezen aan kanker. Hoewel hij nooit de echt de behoefte heeft gehad om zijn vader te leren kennen, wil hij nu niets liever dan hem terugvinden. Want een beetje steun kan hij wel gebruiken. Via via achterhaald hij zijn adres en kan hij hem nu toch eindelijk ontmoeten. Herkennen ze elkaar nog na al die jaren? Pijnstillers is de verfilming van het zevende boek van Carry Slee.

Nu te zien bij Movies & Series

Kruistocht in Spijkerbroek

Het spannende boek van Thea Beckman komt tot leven! De vijftienjarige Dolf probeert een prototype van een tijdmachine uit en belandt pardoes in de middeleeuwen. Hier wordt hij onderdeel van een Kinderkruistocht. Maar liefst achtduizend kinderen gaan op weg naar Jeruzalem om de stad te bevrijden van de Arabieren. Dolf helpt de kinderen de verschrikkelijke bergen te trotseren, infectieziekten te overwinnen en rovende ridders te bevechten. Langzaamaan begint hij zich te realiseren dat het echte gevaar niet schuilt achter de volgende bergtop, maar in de kruistocht zelf.

Nu te zien bij Movies & Series

Minoes

Juffrouw Minoes (Carice van Houten) geeft kopjes, spint, klimt graag in bomen en eet rauwe vis. Gek gedrag voor een dame, zou je denken. Maar eigenlijk is Minoes een poes! Ze is veranderd in een mevrouw na het eten van chemische producten. Als ze de verlegen journalist Tibbe leert kennen, blijkt poezengedrag goed van pas te komen. Tibbe dreigt namelijk ontslagen te worden als hij geen goed verhaal voor de krant schrijft. Minoes biedt aan om hem te helpen in ruil voor lekkere visjes. Omdat ze nog steeds vloeiend kats spreekt, vindt ze via haar kattenvrienden het ene na het andere spannende verhaal voor de krant. Tibbe haalt er zelfs de voorpagina mee!

Nu te zien bij Movies & Series

Het Zakmes

Tim en Mees zijn vrienden. Op een dag laat Tim trots zijn rode zakmes aan Mees zien. Als de strenge juf langskomt stopt Mees het mes snel in zijn broekzak. De volgende dag ontdekt Mees dat hij het mes per ongeluk daar heeft laten zitten! Hij wil het mes teruggeven aan Tim maar zijn vriend is net verhuisd en Mees weet niet wat zijn nieuwe adres is. Bovendien mag niemand weten dat hij een zakmes heeft. Hij mag namelijk niet met messen spelen van zijn ouders. Het Zakmes is een spannend en tegelijk vertederende zoektocht naar vriendschap.

Nu te zien bij Movies & Series