Ghostbusters

Ghostbusters

Vanaf 30 november bij Ziggo On Demand

De Ghostbusters zijn terug! Maar dan wel met een vrouwelijk tintje.

Who you gonna call?

Juist. Denk je bij deze kreet vooral aan de jaren 80-klassieker? Dan zul je bij het kijken van deze nieuwe Ghostbusters-film nog wel even moeten wennen. De goeie ouwe spookjagers Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis en Ernie Hudson zijn namelijk vervangen door vrouwelijke hoofdrolspeelsters. Leslie Jones, Melissa MccCarthy, Kate McKinnon en Kristen Wiig om precies zijn. Als dat geen girlpower is...

1000 geesten

Doen de dames iets anders dan hun mannelijke voorgangers? Nee, niet echt. Want hun doel is gewoon hetzelfde: het uitroeien van alle angstaanjagende en boosaardige spoken in New York City. Al tijden probeert onderzoeker Abby Yates (McCarthy) samen met natuurkundige Erin Gilbert (Wiig) te bewijzen dat geesten echt bestaan. Wanneer er steeds meer brave burgers vage spookverschijningen waarnemen, schakelen de twee extra hulp in. Technicus Jillian en Patty, die de Big Apple door en door kent, versterken het team. Gewapend met hun proton pack, een soort van stofzuiger, maar dan eentje die een nucleaire straal uitstoot, trekken de Ghostbusters erop uit. Het resultaat? Een epische strijd tussen vier stoere vrouwen en meer dan 1000 klopgeesten!

I'll be back

De Ghostbusters mogen dan van geslacht veranderd zijn, maar dat wil niet zeggen dat alles anders is. Zo is het ranzige groene spookje Slimer weer van de partij en stampt de gigantische Marshmallow Man nog steeds de stad kapot. Een beetje herkenning in een opzichzelfstaande reboot dus.

Ghostbusters is vanaf 30 november te zien bij Ziggo On Demand.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een film?
    P
w
cover Ghostbusters

Ghostbusters

Regisseur
Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
Sony
Prijs
HD € 5,99
Te zien t/m
22 maart 2017
w

Stap 1

Druk op de rode knop of op menu op je afstandsbediening.

Stap 2

Navigeer naar Films in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

Stap 3

Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'afspelen' of 'bestellen'.

Stap 4

Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

Stap 5

De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!