©2016 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved. J.K. Rowling’s Wizarding World TM J.K. Rowling and Warner Bros. Entertainment Inc.
Fantastic Beasts and Where to Find Them

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Kijk alle Harry Potter-films en zoek de overeenkomsten

Alohomora! Nu Fantastic Beasts and Where to Find Them in de bioscoop draait, kunnen we ons eindelijk weer onderdompelen in de magische wereld van Harry Potter-bedenker J.K. Rowling.

Fantastic Beasts and Where to Find Them (Fabeldieren en Waar Ze te Vinden) is gebaseerd op de gelijknamige fabeldieren-encyclopedie die Rowling in 2001 uitbracht. Het nog geen tweehonderd pagina’s tellende boekje, dat voor het eerst als verplicht studieboek voorkwam in Harry Potter and the Philosopher’s Stone (Harry Potter en de Steen der Wijzen), is het fictieve naslagwerk van de markante Britse tovenaar en zoöloog Newt Scamander.

Koffer vol fabeldieren

Na een wereldwijde zoektocht naar magische monsters reist Scamander, gespeeld door Oscarwinnaar Eddie Redmayne (The Theory of Everything), in 1926 met een koffer vol fabeldieren naar New York. En dat kan natuurlijk niet goed gaan; binnen een mum van tijd veroorzaken Nifflers, Murtlaps en andere magische wezens chaos in de straten van het magie-intolerante New York.

Grappig weetje: Eddie Redmayne deed ooit, nog voor zijn doorbraak op het witte doek, auditie voor de rol van jonge Voldemort. Dat hij er toen niks van bakte, is nu dus mooi meegenomen!

Vijfluik

Regisseur David Yates, die ook de laatste vier Potter-films voor zijn rekening nam, kreeg hulp van Rowling, die vijf jaar na de laatste Potter-film met deze spin-off haar debuut maakt als scriptschrijver. En dit is nog maar het begin; Fantastic Beasts and Where to Find Them is de eerste film in een heus vijfluik over Newt Scamander en zijn bonte verzameling fabelbeesten.

Over de volgende vier films is nog weinig bekend. Wat we al wel weten is dat niemand minder dan Johnny Depp zijn opwachting zal maken in deel twee als Gellert Grindelwald; die we kennen uit de boeken als een van de duisterste tovenaars aller tijden. We kunnen niet wachten!

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een film?
    P
w
cover Fantastic Beasts and Where to Find Them

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Regisseur
Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
Warner
Prijs
HD € 3,99
Te zien t/m
28 september 2017
w

Stap 1

Druk op de rode knop of op menu op je afstandsbediening.

Stap 2

Navigeer naar Films in het menu dat geopend is. Binnen dit menu kun je een film uitkiezen.

Stap 3

Heb je een film uitgekozen? Druk op 'OK' om de film te openen en druk vervolgens op 'afspelen' of 'bestellen'.

Stap 4

Wanneer je een film kiest uit het betaalde aanbod is het nodig dat je een pincode invoert. De standaard pincode is '0000'.

Stap 5

De film start meteen met spelen. Veel kijkplezier!

image Verwijzingen naar de Harry Potter-films

Verwijzingen naar de Harry Potter-films

Ondanks dat het verhaal zich ruim vijftig jaar voor de geboorte van Harry Potter afspeelt, zit de prequel tjokvol verwijzingen naar de Potter-films. Heb jij zel al gevonden? Let op: spoilers!

Tien Potter-verwijzingen in Fantastic Beasts
image Kijk nu alle Harry Potter-films bij Ziggo On Demand

Kijk nu alle Harry Potter-films bij Ziggo On Demand

Kijk nu alle acht Harry Potter-films bij Ziggo On Demand voor de optimale voorbereiding op Fantastic Beasts and Where to Find Them!

Ziggo On Demand