Ben je de clichéfilms zat?

Ben je de clichéfilms zat?

Documentaires bij Ziggo On Demand

Zit je alleen thuis, maar heb je geen enkele behoefte om alweer Home Alone of Love Actually te kijken? Of zijn jullie eigenlijk elke speelfilm zat? Hoog tijd voor een goede docu bij Ziggo On Demand.

Documentaires saai? Onze kijktips bewijzen het tegendeel.

The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years

Van de fab four heb je alle concertbeelden al wel gezien. Of niet? Regisseur Ron Howard combineerde het bekende concertfilmmateriaal met interviews, verhalen en nog niet eerder vertoonde privéfilmpjes.

Bestel deze film

Noma: My Perfect Storm

Chefkoks als Ferran Adrià, Massimo Bottura en onze eigen Johnny Boer zijn bijna popsterren. Dat geldt ook voor René Redzepi van het beste restaurant van de wereld: Noma in Kopenhagen. Hij werd maar liefst drie jaar door de camera gevolgd voor deze docu.

Bestel deze film

The Pixar Story

Kinderen hebben de films van Pixar in hun hart gesloten: van Toy Story tot Finding Nemo. Welk verhaal zit er achter deze succesvolle animatiefilmstudio? De documentaire vertelt over de oprichting, de samenwerking met Disney en het Pixar van nu.

Bestel deze film

The Story of Minecraft

Heb je je ook wel eens afgevraagd wat dat Minecraft nou is waar je neefje of je buurkind zo verschrikkelijk vaardig in is? Stap in de blokkenwereld die je op je tablet of computer vorm kunt geven. Maar het is zoveel meer dan dat. Het is een hele gemeenschap, online en offline. 

Bestel deze film

David Bowie - Five Years

Aan het eind van het jaar waarin David Bowie overleed is deze documentaire een mooie terugblik. We blikken terug aan de hand van vijf beslissende jaren uit Bowies succesvolle muzikale carrière. Wie waren zijn inspiratiebronnen? Wat waren zijn artistieke uitgangspunten?

Bestel deze film

Deep Blue

Het grootste aaneengesloten natuurgebied op aarde? Dat is de zee. En toch lijken we meer te weten over het stoffige oppervlak van de maan dan over de bodem van de zee. In deze documentaire gaan we echt de diepte in. Letterlijk en figuurlijk.

Bestel deze film

Zijn deze titels toch niet wat je zoekt? Dan kijk je toch gewoon een andere documentaire. Of een cabaretvoorstelling waar je gegarandeerd van zult genieten. Keuze zat!

Leuk dat Ziggo On Demand, maar hoe werkt het nou eigenlijk?