Actie gegarandeerd

op Valentijnsdag

P
Lees meer

Kijk deze 5 fantastische Valentijnsfilms

Valentijnsdag. Kaarsen, rozenblaadjes, zwoele muziek en snoephartjes met zoetsappige teksten. Je kunt er niet omheen. Of toch wel? Blaas die kaarsen uit, pleur de rozen in de prullenbak en maak je op voor een avond vol échte actie.

Zit je niet te wachten op The Notebook (want die zag je al 35 keer) of wil je nu eens écht indruk maken op je date? Zoek niet verder. Hier heb je alle ingrediënten voor een avond met bad guys, good guys, stupid guys en genoeg actie voor zelfs de grootste adrenalinejunks. 

The Nice Guys (2016)

Humor en actie? Geen probleem. The Nice Guys (met Ryan Gosling en Russel Crowe in de hoofdrol) nemen je mee in hun onderzoek naar een vermist meisje en de dood van een pornoster. De twee privédetectives zijn een totale mismatch en dat zorgt voor ongemakkelijke en bizarre situaties. Je scoort altijd beter wanneer je iemand aan het lachen krijgt.

New Kids Turbo (2010)

Wil je echt volledig van de romantiek afstappen? Vul je koelkast met blikken Schultenbräu, gooi de frituur aan en mik die broodjes bakpao in de magnetron. Zak onderuit op je bank met je date, vriend(in) of vrienden en maak je klaar voor ontploffingen, overvallen, geweld en Brabants gelul.

X-Men: Apocalypse (2016)

Maak de superheld in jezelf los en verover zijn of haar hart met de laatste X-Men-film. Ben je Wolverine of  Mistique? Gebruik je special powers en beleef de beste Valentijnsdag ooit.

Suicide Squad (2016)

Ben je een bad boy en wil je dat duidelijk maken aan je date? Suicide Squad zit vol super villains die de wereld proberen te redden. Niks zo romantisch als wegzwijmelen bij Jared Leto (the Joker) en Margot Robbie (Harley Quinn).

Mechanic: Resurrection (2016)

Twee woorden: Jason Statham. Moeten we meer zeggen over deze bonk mannelijkheid? Oké. In deze sequel van The Mechanic gaat Jason als vanouds geen lastige situatie uit de weg, natuurlijk achter de vrouwen aan en gebruikt hij zijn fysieke kracht en grote mond om zijn vrouw te bevrijden van ontvoerders.

Of je nu alleen bent, een date hebt of een speciale avond met je vriend(in) wilt met Valentijn: pak die popcorn en dim de lichten voor een zwoele, romantische avond vol geweld, explosies en superhelden. Zo heb je in elk geval genoeg actie gehad.

Kijk de niet-zo-Valentijnsfilms bij Ziggo On Demand en Movies & Series XL.