7 keer een goed humeur

7 keer een goed humeur

Cabaret bij Ziggo On Demand

Nog donker als je naar je werk gaat en alweer donker als je weer thuiskomt; het is niet altijd een feestje, die winter. En dan ook nog al die kerstverplichtingen. Zou er nog ergens wat te lachen vallen?

Zeker wel. Genoeg manieren om de winter weg te lachen met cabaret bij Ziggo On Demand. We hebben de beste cabaretiers voor je op een rijtje gezet. En gelijk ook even getest of ze ons konden opvrolijken. Dat deden ze! We hadden buikpijn van het lachen.

Kevin Hart: Seriously Funny

Hij stond afgelopen jaar nog in de Ziggo Dome: de Amerikaanse comedian Kevin Hart. Misschien ken je hem van Comedy Centrals Real Husbands of Hollywood. In elk geval: deze show, live vanuit Cleveland, Ohio, is Kevin op zijn best.

Bestel deze film

Hans Teeuwen: Hard & Zielig

Hans Teeuwen is best in een hokje te duwen. Maar je zult hem er niet lang houden, want hij heeft helemaal geen zin in hokjes. Dat bewijst hij al in deze show, zijn eerste solovoorstelling uit 1994. Onderga het gewoon.

Bestel deze film

Daniël Arends: Joko 79

Er zijn niet vaak mensen waarvan je meteen denkt: oh, die hoort op het podium. Het talent van Daniël Arends was al erg snel duidelijk: humor, charme en een doordacht verhaal. Na het winnen van Cameretten in 2006 was dit zijn eerste solo.

Bestel deze film

Lebbis: Branding

Er is in Nederland niemand die zo mooi boos wordt op het podium als Hans Sibbel, beter bekend als Lebbis. Geeft niet waar hij zich over opwindt, we gaan helemaal mee in zijn aanstekelijke woede over vermeend en nog liever onvermeend onrecht. Je mening zal nooit meer hetzelfde zijn.

Bestel deze film

Herman Finkers: Dat Heeft Zo'n Jongen Toch Niet Nodig

Mocht Nederland ooit overstromen, vlucht dan naar Herman Finkers. Het is er gegarandeerd gortdroog. Verras jezelf als je denkt te weten hoeveel rek er zit in het Nederlands. Na afloop weet je: dat had ik gewoon nodig.

Bestel deze film

Micha Wertheim: Voor Beginners

Is dat nodig? Een beginnerscursus om Micha Wertheim te begrijpen? Echt wel. En voor gevorderden is er ook nog heel wat te leren. De wereld van Wertheim is uniek. De enige cabaretier waarbij we in de zaal de behoefte hebben om even terug te kunnen spoelen.

Bestel deze film

Ronald Goedemondt: Ze Bestaan Echt

Welkom in de wereld van Ronald Goedemondt. Die lijkt namelijk op die van jou, maar is volkomen anders. Niets is wat het lijkt, niets lijkt wat het is. Je kijkt nooit meer normaal naar je familie, je buren, mensen op tv en op een surfplank. Hier word je heel erg blij van.

Bestel deze film

Wat? Is het nou nog steeds donker? Dan kijk je de rest van de cabaretprogramma’s gewoon totdat de zon weer schijnt. Of kijk een documentaire als je genoeg gelachen hebt.

Leuk dat Ziggo On Demand, maar hoe werkt het nou eigenlijk